MARUV прокоментувала відмову від участі у Євробаченні-2019

MARUV прокоментувала відмову від участі у Євробаченні-2019

Фото: instagram.com/maruvofficial

"Я – музикант, а не битка на політичній арені", - заявила співачка.

Співачка MARUV, яка не представлятиме Україну на Євробаченні, заявила, що не змогла дійти згоди з суспільним мовником через нібито "кабальні" пункти договору.

Про це йдеться на її офіційній сторінці у Facebook.

"Сьогодні наша зустріч з НТКУ тривала близько семи годин, в результаті якої, ми так і не дійшли згоди двох сторін", - написала вона.

За словами MARUV, відмова від концертів в Росії не була принциповою. "Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків", - заявила натомість артистка.

"Я – музикант, а не битка на політичній арені", - написала вона.

MARUV подякувала кожному, хто в неї вірив і голосував, і закликала не йти на конфронтацію. "Я хочу дарувати свою творчість без цензури", - підсумувала вона.

Сегодня наша встреча с НТКУ длилась около семи часов, в результате которой, мы так и не пришли к соглашению двух сторон....

Опубліковано MARUV Понеділок, 25 лютого 2019 р.

Нагадаємо, MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні-2019, хоча сумарно отримала найбільшу кількість балів на фіналі Нацвідбору. Шість балів їй поставили глядачі, п'ять – судді. Проте кінцеве рішення залишається за Національною суспільною телерадіокомпанією України.

Користувачі Мережі розділились в емоціях від її перемоги, оскільки співачка неодноразово гастролювала в державі-агресорці Росії і мала там заплановані концерти. 

Згодом MARUV заявила, що готова відмовитися від виступів у країні-агресорі. Окрім того співачка з обуренням оприлюднила деякі пункти з договору, який має підписати з НСТУ. Один з них – передача прав на пісню.

Якими скандалами запам'ятався національний відбір "Євробачення 2019"

Якими скандалами запам'ятався національний відбір "Євробачення 2019"

Повʼязані теми:

Наступна публікація