MARUV у відвертому латексному костюмі спантеличила виглядом: "Лялька Зіна"

MARUV у відвертому латексному костюмі спантеличила виглядом: "Лялька Зіна"

Фото: instagram.com/maruvofficial

Не всі користувачі оцінили новий лук співачки.

Співачка MARUV не припиняє дивувати юзерів своїми провокативними образами.

Так, цього разу виконавиця показала, як готувалася у гримерці до свого концерту. У ролику, яким знаменитість поділилася у своєму Instagram, зірці роблять макіяж, після чого вона встає та хизується фігурою у відвертому вбранні. MARUV одягнула латексний костюм, який складався із топу, трусиків, рукавичок, корсета і чокера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARUV (@maruvofficial)

Фоловери неоднозначно прокоментували образ артистки. Так, деякі фани висловили захоплення від луку кумирки, а деякі – захейтили виконавицю.

  • Феєрично
  • Розкішно
  • Дуже сексуально
  • Лялька Зіна з магазину
  • На хріна так наряджатися?
  • Ото конина. На такій би город пахати

Зауважимо, артистка неодноразово потрапляла в скандали стосовно своїх виступів у Росії та неоднозначних відповідей на запитання "Чий Крим". У грудні 2019 року артистка отримала музичну премію MTV Europe Music Awards у Севільї. У ЗМІ повідомили, що артистка була нагороджена як найкраща російська співачка.

У відповідь зірка зазначила, що номінація звучала не як "Найкраща російська виконавиця", а "Найкраща артистка за версією MTV Russia". Втім, на офіційному сайті премії номінація, у якій перемогла MARUV, все ж таки має назву Best Russian Act, що в перекладі звучить як "Найкращий російський виконавець".

Нагадаємо, не так давно MARUV розкритикували через кліп з величезним черв'яком-імітацією статевого чоловічого органа. Артистка випустила провокаційне відео на трек "Candy Shop".

Повʼязані теми:

Наступна публікація