Маша Собко обіймалася із красунчиком у першому після народження доньки кліпі

Відео знімали у Нью-Йорку.

Молода співачка Маша Собко нагадала про себе новим кліпом, робота над котрим відбувалася у Нью-Йорку.

Це – перше відео артистки після народження доньки Малени.

Маша зізнається: планувала представити публіці композицію "Такси" вже давно, однак через сумні події в Україні не стала цього робити.

"Цю пісню я хотіла випустити ще кілька років тому, вона дуже особиста для мене, але в якийсь момент я зрозуміла, що події в країні і моє внутрішнє сприйняття того, що відбувається не дають мені просто вийти на сцену і співати пісні. Трохи пізніше я завагітніла і в 2015-му році народила. За останні півтора року я неодноразово думала про цю композицію і про те, що хочу екранізувати її як данину того періоду життя, про який вона написана", - коментує Маша Собко вихід пісні і кліпу під назвою "Таксі".

Зірка зіграла екранне кохання із парубком-красенем на вулицях мегаполіса. При цьому Маша доволі довго шукала кандидата на головну роль у відео, через що її навіть ревнував її чоловік Артем.

"Мені було важливо зрозуміти, що ось саме цей чоловік має харизму, я повинна була це відчути. Мій чоловік Артем трохи дивувався, чому я так довго вибираю чоловіка і навіть ревнував. Більш того, у нас було кілька побутових конфліктів на ґрунті ревнощів, так як і я, і Артем - дуже творчі і пристрасні натури, нам властиво, як то кажуть, заводитися з півоберта. Але є в нашій родині правило - якщо хтось з нас затіває конфлікт, то навіть той, хто має рацію, може першим піти на примирення, так було і у випадку зі зніманнями кліпу на мою пісню "Такси", - продовжує розповідь про знімання кліпу співачка Маша Собко.

Сюжет кліпу близький багатьом парам у всьому світі, але, незважаючи на це, у кожного ця історія може мати різні кінці.

Нагадаємо, Маша Собко пояснила, чому їздила у відпустку без чоловіка та доньки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація