Маша Єфросиніна розповіла, як у Мексиці пила настоянку з галюциногенного кактусу

Маша Єфросиніна розповіла, як у Мексиці пила настоянку з галюциногенного кактусу

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Зірка поділилася, що після напою їй ставало добре.

Ведуча та блогерка Маша Єфросиніна, яка показала фігуру у купальнику, нещодавно повернулася з відпочинку у Мексиці, йдеться у "Світському житті".

У відпустку знаменитість їздила з чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим та старшою донькою Наною. Єфросиніна поділилася, що була приємно вражена місцевою флорою та фауною, проте найбільше її приголомшило, коли дали скуштувати гусениць.

"Вони були сушені, маленькі. Я не їла. Нана їла, бо всі так їх вихваляли. З пармезаном вони є там, з якимось перцем. Це делікатес, який пропагує те, що не треба їсти курятину, рибу, не треба вбивати тварин. Їх розводять там, їх багато. Цілі плантації цих гусениць", - розповіла Маша.

Цікаво, що в Україні ведуча майже алкоголь не п'є, але на відпочинку дозволила собі розслабитися. Пила текілу і навіть мескаль (міцна мексиканська настоянка – прим.ред).

Марія Єфросиніна розповіла про сімейний відпочинок у Мексиці

Марія Єфросиніна розповіла про сімейний відпочинок у Мексиці

Проте, за словами ведучої, міцний напій її не взяв. Подейкують, що мескаль може навіть давати галюцинації. Та й у цьому випадку організм Маші виявився стійким.

"Я була на одній церемонії, це була дегустація різних видів мескалю. Це настоянка на галюциногенному кактусі. Ти випиваєш трішечки, але стає настільки тепло і так добре. Переді мною лежали ці гусені, я думала, що коли я вже вирішу скуштувати їх, тоді все, час закінчувати з текілою. Але так і не взяло", - поділилася знаменитість.

Нагадаємо, не так давно Маша Єфросиніна розповіла, коли обвінчається з чоловіком. Подружжя вже 16 років разом.

Наступна публікація