Мастурбація і "сухий секс": американського режисера звинуватили у домаганнях до 38 жінок

Мастурбація і "сухий секс": американського режисера звинуватили у домаганнях до 38 жінок

Мастурбація і "сухий секс": американського режисера звинуватили у домаганнях до 38 жінок

Фото: imdb.com

На хвилі скандалу з Вайнштейном жінки розповіли про ще одного "секс-хижака" з Голлівуду.

Голлівудського кінорежисера, продюсера та оскароносного сценариста Джеймса Тобака звинуватили у сексуальних домаганнях до 38 жінок.

Про це написало видання Los Angeles Times.

Багато жінок стверджували, що Тобак підходив до них на вулиці і обіцяв їм, що вони гратимуть у кіно. Наступна зустріч закінчувалася домаганнями: Тобак мастурбував перед ними або займався драй-хампінгом ("сухим сексом" - коли люди займаються сексом, не знімаючи одягу).

31 жінка розповіла про домагання з боку Тобака під запис, дехто погодився розповісти про пережите лише на умовах анонімності.

У Голлівуді набирає обертів сексуальний скандал щодо домагань з боку Гарві Вайнштейна

У Голлівуді набирає обертів сексуальний скандал щодо домагань з боку Гарві Вайнштейна

Акторка Ечо Данон, яка знімалася у фільмі Тобака "Чорне і біле", розповіла, що під час знімань він поклав руку на її стегно і сказав: "Якщо ти подивишся мені в очі і стиснеш мої соски, я кінчу". У себе у Twitter Данон написала: "Якщо ви були причетні до кінобізнесу у 90-і роки, то ви знали, що Гарві Вайнштейн був секс-хижаком. Ще одним таким був Джеймс Тобак".

Одна відома актриса попросила залишитися анонімною. Вона розповіла, що 2000 року прийшла до номеру Тобака у готелі у Лос-Анджелесі, як вона думала, на прослуховування. Тобак нібито сказав їй, що відчуває зв'язок з нею, але вона має зняти свій одяг, щоб показати сексуальну впевненість для її ролі.

Вона зрештою зняла свій светр, але почала плакати, намагаючись прочитати монолог. Коли актриса намагалася піти, Тобак заблокував двері в готельній кімнаті і сказав їй, що йому потрібно еякулювати. Він нібито змусив її стиснути йому соски і подивитися йому в очі, притискаючи до себе, і потім він кінчив у штани.

Радіоведуча Сарі Камін розповіла, що 2003 року зустріла Джеймса Тобака у Манхеттені. Вона каже, що "більше за все на світі хотіла бути актрисою", а Тобак пообіцяв їй допомогти влаштуватися у кіно. Вони обідали в італійському ресторані і режисер розповів їй, що йому потрібно мастурбувати сім разів на день, "щоб почувати себе стійким у світі".

Тобак зрештою переконав її супроводжувати його в готельний номер, щоб випробувати "справжнє з'єднання" з нею. Камін стверджує, що Тобак попросив її зняти з себе одяг, але вона запротестувала. Він почав на неї кричати, тому вона піддалася і зняла одяг.

Потім він нібито опустився на коліна і почав терти пах перед нею.

"Я відчула себе справді паралізованою", - пригадала Камін. "І я запитала його: "Ви намагаєтесь кінчити?". І він сказав: "Абсолютно". Тоді вона скочила зі свого стільця, схопила одяг і втекла.

Квентін Тарантіно шкодує, що затуляв очі на поведінку продюсера Гарві Вайнштейна

Квентін Тарантіно шкодує, що затуляв очі на поведінку продюсера Гарві Вайнштейна

Схожі історії розповіли вокалістка інді-рок-гурту Veruca Salt Луїза Пост, акторки Террі Конн, Шанталь Коузіно та інші.

Сам 72-річний кінорежисер, одружений на Стефані Кемпф, спростував ці заяви, стверджуючи, що він ніколи не зустрічав жодної з перелічених у статті жінок, а якщо і зустрічав, то зустріч "тривала п'ять хвилин і не залишила спогадів".

Він розповів газеті, що для нього "біологічно неможливо" поводитися із жінками так, як вони описали, оскільки він має діабет і проблеми із серцем.

Нагадаємо, що через секс-скандал від співзасновника Miramax Films та екс-співвласника The Weinstein Company Гарві Вайнштейна пішла дружина, його звільнили з кінокомпанії, яку він заснував. Окрім того британська академія кіно та телебачення BAFTA вже призупинила членство Вайнштейна у своєму складі, а студія Disney відмовилася від співпраці з продюсером.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація