"Мати Драконів" Емілія Кларк з'явилась на публіці з новим бойфрендом

"Мати Драконів" Емілія Кларк з'явилась на публіці з новим бойфрендом

Фото: Reuters

Обранцем акторки став письменник і режисер Чарлі Макдавелл.

Популярна британська акторка, зірка серіалу "Гра Престолів" Емілія Кларк, яка нещодавно увіковічнила на собі трьох драконів, днями була помічена з новим бойфрендом.

Не так давно акторка заінтригувала шанувальників, опублікувавши в на своїй сторінці Instagram фото, на якому відображені тіні двох людей, яку цілуються.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от @emilia_clarke

"Ось це був день народження, який я ніколи не забуду", - підписала знімок Кларк, тим самим дала зрозуміти, що закрутила новий роман.

А днями 32-річну зірку вже бачили на одній з вулиць Лос-Анджелеса в компанії 35-річного режисера і письменника Чарлі Макдавелла.

Закохані потрапили в об'єктиви фотокамер, коли вирушили в магазин за продуктами.

Фото: instagram.com/emiliaclarkee

На знімках, які поширилися у Мережі та з'явилися на фан-сторінці акторки можна побачити, як Емілія і Чарлі йшли обіймаючись, а в якийсь на очах публіки навіть почали цілуватися.

Фото: instagram.com/emiliaclarkee

Як розповіли очевидці, письменник і актриса обійшли не один магазинчик і виглядали дуже прив'язаними один до одного, пише E! News.

Будь-яких подробиць про знайомство і стосунки пари у ЗМІ наразі немає. Відомо лише, що раніше Чарлі зустрічався з акторкою Руні Мара.

Нагадаємо, "Мати Драконів" у серіалі "Гра Престолів" Емілія Кларк у червні цього року розпрощалася зі зніманнями у фентезійній сазі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація