Мати Джей Зі привселюдно зізналася в тому, що вона лесбійка

Мати Джей Зі привселюдно зізналася в тому, що вона лесбійка

Фото: Getty Images

Глорія Картер згадала, як розповіла сину про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Мама відомого американського репера, чоловіка Бейонсе Джей Зі, Глорія Картер зробила камінг-аут.

В інтерв'ю радіостанції Dusse Friday Глорія вперше заговорила про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Вона згадала, як зізналася сину у тому, що їй подобаються жінки.

"В один чудовий день я просто вирішила поговорити з сином про це. Про те, ким я є. Я сказала: "Я не тільки твоя мама, а й особистість. Я лесбійка. Це те життя, яким я живу". Почувши це, син почав плакати. Він сказав, що це жахливе життя. Але я відповіла: "Моє життя ніколи не було жахливим. Просто вона трохи інше", - сказала Глорія.

Жінка додала, що вирішила привселюдно зізнатися у своїх вподобаннях, бо втомилася приховувати правду про себе: "Настав час нарешті стати вільною", - зауважила мама Джей Зі.

До слова, у своєму останньому нашумілому альбомі "4:44", сповненому одкровень, репер торкнувся теми сексуальної орієнтації своєї мами. У пісні Smiles Джей Зі, присутні рядки: "У мами було четверо дітей, але вона лесбійка. Потрібно було стільки часу прикидатися. Довелося сховатися в шафі. Тиск суспільства, сором і біль заважають прийняти. Плакав від радості, коли ти закохувалася".

Нагадаємо, що батьки Джей Зі розлучилися, коли реперу було п'ять років. Майбутню зірку і ще трьох дітей Глорія Картер виховувала сама.

Повʼязані теми:

Наступна публікація