Мати Кім Кардашян привселюдно вилаяла її за те, що вона багато їсть

Мати Кім Кардашян привселюдно вилаяла її за те, що вона багато їсть

Дженнер насварила свою доньку

Вагітна світська левиця не може відмовити собі у солодкому.

Шанувальники з болем у серці спостерігають за тим, як їхній кумир Кім Кардашян за час другої вагітності перетворилась на слона.

Схоже, цей факт бентежить не лише фанатів зірки реаліті, а й її маму, 60-річну Кріс Дженнер. Так, жінка привселюдно вилаяла свою вагітну доньку за те, що вона багато їсть. Відео відповідного змісту вийшло в Мережі як промо-ролик до нового випуску реаліті-шоу "Сімейка Кардашян".

"Ти пам'ятаєш, що трапилося, коли ти останній раз почала нервувати і їсти всяку солодку нісенітницю? Ти їси оладки тричі на день. Я була на кухні сьогодні вранці, ти попросила кухаря приготувати оладки, оскільки ти купила спеціальну суміш для їх приготування!Знаєш що? Ти неконтрольована і залежна від їжі! Тобі потрібен спеціальний браслет, який не дозволить їсти всяку гидоту!" - насварила Дженнер свою зіркову доньку.

Ображена Кім не зрозуміла закидів матері і у відповідь наголосила, що зараз вона харчується набагато правильніше ніж під час першої вагітності

"Я стрункіша, ніж була тоді. І більш здорова", - почала виправдовуватись Кім.

Зауважимо, що за час другої вагітності Кардашян набрала 24 кілограми.

Нагадаємо, розповніла Кім Кардашян ледь умістила форми в обтислій сукні. Світська левиця продовжує підкреслювати фігуру не надто підходящими вбраннями.

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація