Мати Брітні Спірс натякнула, що її дочку насильно тримають у психлікарні

Мати Брітні Спірс натякнула, що її дочку насильно тримають у психлікарні

Мати Брітні Спірс натякнула, що її дочку насильно тримають у психлікарні

Фото: instagram.com/britneyspears

Лінн Спірс відзначає вподобаннями пости, де йдеться про утримання співачки проти її волі.

Відомо, що популярна американська співачка Брітні Спірс наразі проходить лікування в психіатричній клініці, однак багато хто з її шанувальників стурбовані тим, що її тримають там силоміць.

Так і мама зірки Лінн Спірс натякнула, що її 37-річну дочку не з власної волі відвезли в психлікарню.

Багато шанувальників виконавиці звертаються до її матері, щоб вона розставила всі крапки над "і", однак вона не коментує жодної інформації щодо дочки.

Правда днями в одному з звернень шанувальник запропонував Лінн послухати спеціальний випуск фанатського подкасту, де йдеться про те, що її дочку тримають в клініці проти її волі. Мама Брітні не відповіла на запитання про співачку, проте відзначила лайком повідомлення, що тільки підтверджує фанатську теорію.

Брітні з батьком та матір'ю / Фото: instagram.com/britneyspears

"Я сподіваюся, що ви підтримуєте Брітні, намагаючись покласти край її нестабільному психічному стану. Я дійсно сподіваюся, що ваш хворий колишній чоловік не тримає вашу дочку десь проти її волі", - написав один з інтернет-користувачів і отримав традиційне вподобання від матері зірки.

Шанувальники впевнені, що за всім цим стоїть батько артистки Джеймі. Він уже давно контролює її фінанси, так що міг вплинути на те, щоб зірку відправили в клініку. Інсайдери з близького оточення також підтверджують ці домисли, заявляючи, що Брітні сама змусила його до такого рішення. Вона перестала приймати медикаменти, прописані психологом, і її стан почав викликати побоювання.

Брітні Спірс з батьком / Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилась інформація, що Брітні Спірс вирішила піти зі сцени.

Повʼязані теми:

Наступна публікація