Мати Брітні Спірс подала до суду, щоб мати доступ до багатомільйонних статків дочки

Мати Брітні Спірс подала до суду, щоб мати доступ до багатомільйонних статків дочки

Фото: Getty Images

Лінн Спірс хоче контролювати фінанси дочки.

В житті популярної американської співачки Брітні Спірс знову не все гладко. 

Мати зірки Лінн Спірс, яка не так давно зверталася до суду з вимогою роз'яснити їй деталі опікунства над донькою, наразі знову подала прохання, але цього разу, щоб розпоряджатися багатомільйонними статками Брітні.

Як йдеться у виданні The Blast, 65-річна жінка подала запит до окружного суду Лос-Анджелеса, оскільки хоче контролювати фінанси дочки.

Брітні Спірс з мамою / Фото: instagram.com/britneyspears

Матір зірки бажає отримувати спеціальні повідомлення з усіх питань, зокрема фонду, який володіє більшістю багатомільйонних активів Брітні.

Поп-принцеса 2004 року подала заявку на створення фонду SJB Revocable Trust, щоб захистити свої багатомільйонні активи і підготувати своїх дітей до майбутнього. Також було встановлено, що фонд буде "розпоряджатися її матеріальними фінансовими активами протягом життя і забезпечувати розподіл цих активів після її смерті".

Нагадаємо, наразі опікуном Брітні Спірс є її батько Джеймі, який розпоряджається її бізнесом і статками, які оцінюються в 200 мільйонів доларів. Крім того, батько виступив проти того, щоб співачка народжувала від свого бойфренда Сема Асгарі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація