Меган Фокс без макіяжу у бікіні крупним планом показала плаский живіт і величезний бюст

Меган Фокс без макіяжу у бікіні крупним планом показала плаский живіт і величезний бюст

Меган Фокс / Фото: instagram.com/meganfox

Акторка влаштувала собі відпочинок на вихідних.

Американська акторка Меган Фокс розбурхала уяву шанувальників своїми гарячими селфі.

На сторінці в Instagram знаменитість розмістила декілька знімків, зроблених під час відпочинку десь на пляжі. На одному кадрі Фокс зображена у бікіні і крупним планом демонструє плаский живіт та пишний бюст. На іншому знімку Меган позує без граму косметики, хизуючись своєю природньою красою.

Меган Фокс / Фото: instagram.com/meganfox
Меган Фокс / Фото: instagram.com/meganfox

Чи був на відпочинку з Меган її коханий, репер Machine Gun Kelly, вона не стала уточнювати. Як відомо, останні декілька місяців були непростими для пари. У лютому в ЗМІ ширилися чутки, що Фокс покинула нареченого через його зраду. Артистка навіть видалила спільні фото з обранцем. Ці чутки не отримали підтвердження, але те, що у взаєминах закоханих була напружена обстановка, факт.

Меган Фокс та Machine Gun Kelly / Фото: instagram.com/meganfox

Меган припинила згадувати Machine Gun Kelly у соцмережах і постити з ним разом фото. Проте вже за місяць пара з'явилася разом на світському заході, а згодом їх побачили разом під час відпочинку. Схоже, Меган Фокс і Machine Gun Kelly все ж таки помирилися, але осад залишився.

Так от, місяць тому Меган Фокс відвідала світський захід у Нью-Йорку. На ньому також був Machine Gun Kelly. Та фотографуватися разом з коханим зірка відмовилася, а її вбрання – "гола" сукня з екстремальним декольте ніби промовляла: "Подивись, Machine Gun Kelly, кого ти втратив".

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація