Меган Маркл і принца Гаррі звинувачують у крадіжці

Меган Маркл і принца Гаррі звинувачують у крадіжці

Меган Маркл та принц Гаррі / Фото: Associated Press

Подружню пару обмовили за незаконні махінації в Instagram.

Королівську подружню пару Меган Маркл і принца Гаррі, які незабаром стануть вперше батьками, звинувачують у незаконних махінаціях в Instagram.

Нещодавно вони офіційно створили власну сторінку в Instagram. Тоді ж подружня пара потрапила до Книги рекордів Гіннеса, зібравши перший мільйон підписників за 5 годин і 45 хвилин.

Як виявилося, Меган Маркл і принц Гаррі незаконно відібрали акаунт у соціальній мережі, повідомляє ITV News.

Інструктор з водіння Кевін Кейлі з Великої Британії стверджує, що королівська подружня пара вкрала його ім'я в Instagram, щоб створити власну сторінку. Як зазначає потерпілий, сторінку у соціальній мережі він використовував протягом трьох років і створив її задовго до одруження Меган Маркл та принца Гаррі. Кевін придумав собі такий логін, тому що підтримував футбольну команду Reading FC, яку у простонароді називають Royals.

Про те, що сторінку Кевіна Кейлі зламали, повідомив його син. Потерпілий виявив, що сторінку в Instagram було присвоєно королівській парі й перейменовано в @_sussexroyal_.
Ця ситуація дуже розлютила Кевіна і він звернувся до підтримки в Instagram, де йому відповіли, що вважали за краще відібрати ім'я користувача, оскільки останнім часом він був "неактивний" і рідко оновлював свою сторінку.

"Я ставив "лайки", тому не розумію, що означає "неактивний" ... Усе, що від них було потрібно, це надіслати мені електронною поштою лист, в якому б повідомлялося, що королівські особи хотіли б залучити моє ім'я. І я б віддав їм його. Але ні, вони зробили це за моєю спиною і нічого мені не сказали", - коментує власник сторінки.

Нагадаємо, нещодавно принц Гаррі й Меган Маркл переїхали у новий будинок.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Герцогиня Сассекська Меган
Наступна публікація