Меган Маркл переробила обручку, яку подарував їй принц Гаррі

Меган Маркл переробила обручку, яку подарував їй принц Гаррі

Фото: Getty Images

Герцогиня змінила вид каблучки.

Герцогиня Сассекська Меган, яку разом з принцем Гаррі королева Єлизавета ІІ взяла під особистий контроль, вирішила змінити обручку.

Каблучка, яку подарував принц Гаррі два роки тому під час заручин, зазнала значних змін. Герцогиня вирішила змінити прикрасу і створити дизайн на свій смак.

У старому варіанті обручки у центрі був великий діамант, по краях - два менших, які були взяті з колекції принцеси Діани, обідок кільця був зроблений з жовтого золота.

Фото: Getty Images

Однак під час офіційного виходу Меган після народження сина шанувальники помітили на руці зовсім іншу каблучку. Наразі на пальці у герцогині красується обручка, в якій вона змінила обідок та прикрасила маленьким дорогоцінним камінням.

Фото: Getty Images

Як запевнив ювелір Арабель Лебрусан - це спеціально стилізована стара обручка. Таке оновлення, за його словами, робить камені більш помітними на руці.

Варто відзначити, що каблучку для Меган створювали в ювелірному будинку Cleave and Company. Навіть сам принц Гаррі брав участь у створенні шедевра перед тим, як зробити пропозицію.

Нагадаємо, днями стало відомо, що королева Єлизавета ІІ готує особливий подарунок на день народження герцогині.

Повʼязані теми:

Наступна публікація