Меган Маркл вагітна двійнею дівчаток - інсайдер

Меган Маркл вагітна двійнею дівчаток - інсайдер

Герцогиня Сассекская Меган / Фото: Reuters

Про "подвійну проблему" проговорився щасливий принц Гаррі.

Меган Маркл і принц Гаррі, навколо переїзду яких з Кенсінгтонського палацу ходять неприємні чутки, можуть стати щасливими батьками двох близнюків.

Про це британському виданню Express розповів королівський інсайдер. Він стверджує, що принц Гаррі сам проговорився про очікуваня "подвійної проблеми".

Джерело також розповіло, на кого саме чекають герцоги Сассекські - дівчат чи хлопчиків.

Фото: Reuters

"Вони були зайняті складанням списку імен дітей тільки для дівчаток. Гаррі на сьомому небі від щастя! Він проговорився одному з приятелів, що попереду на них чекає "подвійна проблема". А також називав цю проблему "чудовими немовлятами", Гаррі ніколи не мав щасливішого вигляду", - розповів інсайдер.

Друг королівської сім'ї також додав, що "Меган схвильована вагітністю" і навіть відвідувала лікаря з лікування безпліддя до зачаття.

"Меган дуже довго говорила про те, що хоче мати близнюків. У її найкращої подруги, Джесіки Малруні, народилися близнюки, і вона завжди мріяла мати хлопчика і дівчинку, було б ідеально", - розповів інсайдер.

Фото: Reuters

Підозри, що герцогиня вагітна двійнею, посилилися після того, як папараці сфотографували її з величезним животом, хоча, за інформацією і термінами, Меган всього на п'ятому місяці очікування. Майбутню маму сфотографували, коли вона виходила з церкви після поминальної служби.

"Збільшена вага і розмір вагітного живота не є запорукою того, що вона вагітна близнюками, але багато матерів, які народили двійнят, кажуть, що швидкий ріст живота підказав їм про очікування "подвійних проблем", - поділився наближений до королівської сім'ї.

Нагадаємо, що батько Меган Маркл показав зворушливі листівки від дочки та вчергове попросив про примирення з дочкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація