Меган Маркл вперше разом з принцем Гаррі взяла участь у офіційному заході

Меган Маркл вперше разом з принцем Гаррі взяла участь у офіційному заході

Фото: Reuters

Напередодні весілля майбутнє подружжя відвідало службу та вшанувало пам'ять військовослужбовців.

Принц Гаррі та його наречена Меган Маркл, які днями визначилися з музичним супроводом майбутнього весілля, наразі відвідали ранню церковну службу в пам'ять про солдатів, загиблих в ході військових дій.

Сьогодні о п'ятій ранку за лондонським часом, біля Арки Веллінгтона - тріумфальної арки, розташованої в центральній частині столиці Великої Британії, відбулася служба, приурочена до Дня АНЗАК - національного свята Австралії і Нової Зеландії.

Фото: Reuters

Перед учасниками служби майбутня дружина принца Гаррі з'явилася у сірому двобортному пальті, яке вона одягла поверх чорної сукні. Чорний крислатий капелюх, клатч Gucci і туфлі Sarah Flint завершили образ.

Фото: Reuters

Цікаво те, що для Меган сьогодні стався свого роду дебют - вона вперше взяла участь в офіційному заході, прикріпивши на одяг брошку у вигляді макової квітки, яка вважається символом пам'яті жертв Першої світової війни, а згодом - жертв усіх військових і цивільних збройних конфліктів, починаючи з 1914 року.

Фото: Reuters

Також у цей день майбутні молодята поклали квіти до меморіалу, підписали книгу пам'яті та разом з принцем Вільямом, у якого народилася третя дитина, відвідали службу у Вестмінстерському абатстві.

Книга пам'яті / Фото: Reuters

Тут Меган з’явилася у чорній сукні-міді, а крислатий капелюх змінила на маленький чорний капелюшок.

Фото: Reuters

Нагадаємо, нещодавно у Британії порахували вартість майбутньої весільної церемонії принца Гаррі та Меган Маркл.

Повʼязані теми:

Наступна публікація