Меган разом з Гаррі вшанували пам'ять полеглих у Першій світовій війні

Меган разом з Гаррі вшанували пам'ять полеглих у Першій світовій війні

Фото: Associated Press

Герцоги Сассекські відвідали Поле Пам'яті у Вестмінстерському абатстві.

Допоки принц Вільям та Кейт здійснюють офіційний візит на офіційне відкриття благодійного фонду National Emergencies Trust, то подружжя герцогів Сассекських вирішили вшанувати пам'ять полеглих у Першій світовій війні.

Принц Гаррі та Меган відвідали макове Поле Пам'яті у Вестмінстерському абатстві, де взяли участь в пам'ятній акції, під час якої всі присутні вшанували полеглих хвилиною мовчання: Меган, яка вперше взяла участь у важливій події, шанобливо схилила голову, а Гаррі віддав честь.

Фото: Associated Press

Для заходу Меган обрала стримане вбрання темних кольорів. На заході вона з'яваилася у чорній сукні, темно-синьому пальті, застебнутому на талії вузьким поясом. Образ довершили чорні шкіряні чоботи від Вікторії Бекхем і елегантний капелюшок Philip Treacy з сіточкою в тон до пальто. Принц убрався в церемоніальну уніформу свого підрозділу.

Фото: Associated Press

Після хвилини мовчання вони поклали на поле невеликі дерев'яні хрести.

Фото: Associated Press

Зауважимо, що всі британські монархи зберуться разом вже 11 листопала, в День пам'яті.

Нагадаємо, нещодавно герцоги Сассекські взяли участь в засіданні Королівського фонду Співтовариств, яке відбулося в найбільшій резиденції королеви Єлизавети ІІ у Віндзорі.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація