Меган у синьому пальті та її мама із дредами відвідали захід у Лондоні

Члени королівської родини побували на обіді з нагоди виходу кулінарної книжки.

Дружина принца Гаррі Меган, яка днями випустила кулінарне видання "Разом: куховарська книга нашого співтовариства", побувала на обіді з нагоди виходу книжки у світ.

Захід відбувся на території Кенсінгтонського палацу у Лондоні. На нього герцогиня Сассекська прийшла у чорній спідниці нижче коліна і топі. Вбрання Меган доповнила пальтом насиченого синього кольору.

Під час заходу Меган виступила з промовою.

"Робота над цим проектом протягом останніх дев'яти місяців була зроблена з великою любов'ю. Я переїхала до Лондона нещодавно і одразу відчула, що поринула в теплу і добру атмосферу. Пишаюся, що можу жити в місті, де представлене таке широке розмаїття культур. Серед авторів книги - жінки з 12 країн. Це просто чудово", - сказала герцогиня.

Підтримати Меган прийшли її чоловік, принц Гаррі та мама Доріа Рагланд. До речі, жінка дещо змінила імідж і зробила собі дреди.

Нагадаємо, декілька тижнів тому Меган у яскравій синій сукні разом з принцем Гаррі відвідала благодійний концерт. Подружжя з'явилося у Лондоні на гала-вечорі "100 днів миру".

Повʼязані теми:

Наступна публікація