Меган за руку з Гаррі з'явилася на весіллі подруги у сукні з тюлю

Меган за руку з Гаррі з'явилася на весіллі подруги у сукні з тюлю

Фото: Associated Press

Герцогів Сассекських запросили на весілля до дизайнерки Міші Нону.

Принц Гаррі та Меган відвідали весілля відомої дизайнерки Міші Нону у Римі.

Урочиста подія відбулася на мальовничій віллі Аврелія XVII століття, куди окрім герцогів Сассекських було запрошено ще чимало знаменитостей. Так, на своє весілля з 33-річним нафтовим магнатом Майклом Гессом 31-річна Міша запросила й Кеті Перрі з Орландо Блумом, ведучого Джеймса Кордена, Іванку Трамп з чоловіком Джаредом Кушнером та багато інших.

Проте, звичайно, окрім наречених, увага присутніх була особливо прикута до Меган та Гаррі, які п'ять місяців тому вперше стали батьками. Для свята подруги герцогиня Сассекська обрала чорну напівпрозору сукню з тюлі від Valentino, принц Гаррі ж був у класичному костюмі, пише DailyMail.

Зауважимо, що Меган та Міша товаришують дуже давно. Подейкують, що саме Нону познайомила подругу з принцом Гаррі. Окрім того саме Міша є авторкою сорочки The Husband, в якій у 2017-му році Меган вперше з'явилася на публіці з Гаррі. Також разом з Нону Меган розробила капсульну колекцію офісного одягу.

Нагадаємо, подейкують, що не так давно Принц Гаррі та Меган відвідали паб з 4-місячним сином. У Мережу потрапили фото з відпочинку герцогів у британському пабі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація