Меладзе вперше заговорив про стосунки з Джанабаєвою та розповів про її вагітність

Меладзе вперше заговорив про стосунки з Джанабаєвою та розповів про її вагітність

Меладзе розповів про стосунки з Джанабаєвою / Фото: 7days.ru

Відомий співак зізнався, що йому було непросто розлучатися з екс-дружиною.

Російська зірка Валерій Меладзе вперше за останні роки наважився заговорити про стосунки з екс-"ВІА Грою" Альбіною Джанабаєвою та про нещодавнє розлучення з попередньою дружиною Іриною.

За його словами, Альбіні так само як і Ірині було важко пережити "любовний трикутник"

"Ірині було шалено важко, і Альбіні теж. Це насправді так! Здавалося б, одна втратила, інша начебто придбала ... Але важко довелося обом. Адже у нормальної людини не буває так, щоб в одному місці було погано, а в іншому ось прямо так щоб жити та радіти. Який треба бути сволотою, щоб кайфувати і радіти, що у тебе все відмінно, в такій ситуації? Так що ці сім років були випробуванням і для тієї сім'ї, і для цієї", - сказав Меладзе в інтерв'ю виданню "7 Дней".

Також співак поділився, що його батьки любили Ірину, однак так само добре вони сприйняли Альбіну. А от троє його доньок від попереднього шлюбу та син Костянтин від Джанабаєвої поки що не спілкуються.

До речі, нещодавно в пресі з'явилася інформація, що Джанабаєва вдруге вагітна. Меладзе не став спростовувати ці чутки

"Що поганого в тому, що жінка вагітна? Я нормальна людина, вона нормальна людина. Народиться ще одна нормальна людина. З чого тут можна сенсацію роздути?" - сказав артист.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація