MELOVIN: Мені писали з Європи, що такого вогню на сцені вони ще не бачили

MELOVIN: Мені писали з Європи, що такого вогню на сцені вони ще не бачили

Цьогорічний представник України на міжнародному конкурсі поділився подробицями підготовки до музичного змагання.

Молодий український виконавець MELOVIN під час нацвідбору на конкурс "Євробачення-2018" виборов право представляти Україну на музичній першості.

До міжнародного пісенного змагання, яке цьогоріч відбудеться у Лісабоні, лишилося три місяці.

Тим часом сайту ТСН.ua вдалося поспілкуватися з MELOVIN та дізнатися деякі подробиці підготовки до конкурсу. З артистом ми зустрілися на червоній доріжці щорічної музичної премії YUNA-2018, звідки ТСНLive вів пряму трансляцію.

Виконавець розповів нам, як йшов до своєї мети представити Україну на "Євробаченні", поділився, хто зі знаменитостей привітав його з перемогою на нацвідборі, а також з чого почав підготовку до конкурсу.

- Поділіться емоціями, що ви відчули коли почули: "MELOVIN представить Україну на "Євробаченні-2018"?

- Відчув величезну бурю всередині, яку я намагаюся давити, бо потрібно поводитися пристойно. Я цього надто хотів. Насправді вся перемога цього нацвідбору у тому, що я надто вірив у те, що я можу це зробити. На це вплинула і підтримка моїх батьків, вплинула підтримка зали, підтримка суддів. Цьогоріч вони були до мене дуже прихильними.

- Це вже друга спроба і, бачите, вийшло.

- В моєму житті було дуже багато спроб на різних шоу. Насправді, я бажаю кожній людині брати і йти до своєї мети, ніколи не здаватися. Тому що ми дуже мало живемо, треба робити все скоріше, щоб світ нам усміхався, а ми усміхалися світу.

MELOVIN у фіналі нацвідбору на "Євробачення-2018" / Фото: УНІАН

- Хто з відомих людей вас привітав з перемогою на нацвідборі?

- Я, чесно, не спілкуюся з артистами. Я намагаюся бути на відстані. Коли до мене підходять, я завжди за. Сам не підходжу, тому що не хочу руйнувати якийсь створений образ артиста, не хочу розчаровуватися зайвий раз. Тому що були такі часи… Мене підтримав Дмитро Шуров Pianoбой, він підійшов до мене за лаштунками після фіналу, привітав, це було дуже приємно. Ігор Васильович Кондратюк, Андрій Данилко побажав мені величезного успіху та удачі в Лісабоні. Мені підтримки цих людей достатньо.

MELOVIN розповів, хто з зірок привітав його з перемогою на нацвідборі "Євробачення"

MELOVIN розповів, хто з зірок привітав його з перемогою на нацвідборі "Євробачення"

- Яка передісторія у вашої пісні. В одному з інтерв’ю ви говорили, що написали її, коли перебували у пригніченому стані. Що сталося?

- Ніби й нічого. У творчої людини трапляється, що все нагнітає, все не підходить, неправильно ти живеш. Неправильно все робиш, критика, ще щось... Все збиває з твого шляху. Мені хотілося написати пісню, яка, мені здається, зможе підняти дух і мій, і людей, які думають так як і я думав під час написання пісні. Для мене було дуже важливо написати музику, яка зможе мотивувати людей, створить якусь картину майбутнього людини.

- З чого почали підготовку до "Євробачення"?

- Я розпочав підготовку з відпочинку і це було дуже важливо. Тому що, я розумію, який тиск буде там, прекрасно розумію, я до цього готовий, інакше я б просто не йшов на відбір. Ми сьогодні вже вигадували номер. Я нічого не розповім (усміхається – прим. ред.).

- Ну хоч трохи натякніть.

- Ні, в жодному разі. Можу сказати лише, що буде гаряче. Ось вам натяк.

- Гарячіше, ніж у фіналі?

- Так, гарячіше.

- Все буде горіти?

- Все. І навіть я. Жартую. Все буде дуже гарно. Я люблю шоу, я люблю гарний перформанс. Мені було приємно, коли я читав коментарі у соцмережі. Мені писали люди з Європи. Їм дуже сподобався перформанс. Вони сказали, що такого вогню ще не бачили.

Фото: УНІАН

- Не можу не запитати, чи поговорили ви з вашими фанатами, які погрожували Джамалі, про що вона розповіла у фіналі нацвідбору на "Євробачення"?

- Насправді, дурна ситуація, у кожного артиста є такі люди. Згадайте гурт "Ласковый май". Я розумію, не мій час, але я їх також знаю. Дівчата деякі взагалі вкорочували собі віку, але гурт не міг на це вплинути, це я вже перебільшую. У кожного є голова на плечах. Я ніколи не називаю людей, які роблять такі речі, "меловінаторами" – так я зву своїх фанів. Це негарно, це хамство. Це не мої фани, це просто люди, які слухають мою музику.

- Які найбільш незвичайні подарунки вам презентували шанувальники?

- Дуже багато подарунків, які я зберігаю всередині себе. Найбільш яскраве – це політ на повітряній кулі. Мені подарували телескоп, я зробив татуювання телескопа потім собі. Фани допомогли мені втілити мрію. Це були інейри – вушний моніторик для виступу на сцені. Це фанати зробили мені такий подарунок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація