MELOVIN помолився та поставив свічки у португальському храмі

MELOVIN помолився та поставив свічки у португальському храмі

Співак разом з уповноваженим послом України в Португалії відвідав церкву у місті Фатіма.

Представник України на "Євробачення-2018" MELOVIN, який під час офіційного відкриття конкурсу проігнорував російських журналістів, разом з делегацією та послом України у Португалії відвідав храм у місті Фатіма.

Мету візиту до святих місць прокоментувала посол України у Португалії  Інна Огнівець.

"Я думаю, що тут дуже важливо бути всім, хто приїздить до Португалії і особливо талановитому юнаку, який завойовує своє місце в цьому житті, через свою важку працю і можливо, подекуди, не визнання його таланту. Я думаю, що це місце йому допоможе, тому що кожна людина будує життя в залежності від своєї віри. Наскільки вона вірить в те, що вона робить, і наскільки вона звертається до Бога за Божою підтримкою. Я думаю, що це символічно, що саме сьогодні він тут. Дай Бог йому це допоможе", - зауважила Інна Огнівець.

У храмі MELOVIN поставив величезні свічки та помолився за мир.

Також варто зауважити, що це не перша зустріч нашого представника з послом України у Португалії. Днями виконавець зустрівся із співвітчизнецею, яка пригостила його місцевими мандаринами та лимонами.

Цікаво, що Інна Огнівець згадала і про виступ артиста і зауважила, що пісня їй дуже сподобалась і вона варта перемоги.

"Пісня чудова. Це пісня, яка запам'ятовується. Я проглядала, як виступав MELOVIN і як його сприймала публіка. Він вміє завойовувати симпатії і я була вражена, коли він запропонував аудиторії заспівати і всі почали співати цю пісню. Тому я думаю, що він переможе", - заявила посол України у Португалії.

Нагадаємо, завтра 10 травня, відбудеться другий півфінал конкурсу пісенної першості, де наш представник зі своїм приголомшливим номером, виступить останнім. 

MELOVIN відвідав церкву у португальському місті Фатіма

MELOVIN відвідав церкву у португальському місті Фатіма

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація