MELOVIN вперше розповів, як у 13 років усвідомив свою орієнтацію: "Боявся зізнатися батькам"

MELOVIN вперше розповів, як у 13 років усвідомив свою орієнтацію: "Боявся зізнатися батькам"

Фото: instagram.com/melovin_official

Також виконавець розповів про свою сім'ю.

Відомий український співак MELOVIN, який на початку липня зізнався у своїй нетрадиційній сексуальній орієнтації, розповів, як усвідомив свою бісексуальність.

На сторінці в Instagram виконавець опублікував величезний допис, де поділився, що зрозумів свою орієнтацію 2011 року, коли йому було 13. 

Виконавець зауважив, що тоді його не оточувала пропаганда та він взагалі не чув про ЛГБТ та не бачив жодних фільмів з подібним підтекстом. Втім, одного разу, сидячи в соціальній мережі ВКонтакте, майбутня зірка познайомився з хлопцем і спілкувався з ним, як з черговим співрозмовником. За місяць листування, Костя зловив себе на думці, що той парубок йому подобається.

"Я відчував такі ж емоції, які відчував зі своїм шкільним на той час коханням! До тієї самої дівчинки з рудим волоссям і прекрасними веснянками! Ось просто один-в-один той же спектр, починаючи від метеликів в животі закінчуючи думками про людину 24/7. Тоді я не розумів, що зі мною відбувається. Як це? Таке буває? А що, так теж можна було? Невже таке правда буває і це відбувається зі мною? І, о, дива гугловської інформації, видали мені, що виявляється я не збожеволів і такі люди, як я, це, увага, один з варіантів норми. Але суспільство, коли я дорослішав, говорило мені інакше. Я дуже боявся зізнатися батькам. Мені було дико страшно!", – написав співак.

Фото: instagram.com/atlasweekend

MELOVIN також вирішив випередити деякі коментарі та одразу відповів, що "матусиним синочком" не був та ріс у повноцінній люблячій сім’ї. Ба більше, хлопець більше часу проводив зі своїм батьком.

"Я бачив живий приклад праці, величезного мужності і поваги. Мене виховували справжнім чоловіком, який завжди поступиться місцем жінці, подасть руку, не образить словом, подумає, перш ніж щось сказати. Для мене саме це показник чоловіка, а не те, що бовтається орган між ногами. Та що вже там чоловіки... Мене виростили адекватною людиною, який глотку перегризе і за свою сім'ю, за рідних і близьких мені людей. Мені пощастило, можливо, більше, ніж комусь: я ріс у повноцінній здоровій сім'ї. У любові, величезній повазі одне до одного. В оточенні справжнього культу сім'ї! Один за всіх і всі за одного, як говорилося в культовому "3 мушкетери" – поділився зірка.

Для перегляду фото гортайте праворуч

Бочаров додав, що щасливий. Він розповів, що якщо деякі знайоми з нетрадиційною орієнтацією хотіли б стати гетеросексуалами, то він – ні. Знаменитість зауважив, що любить людей, а не статеві органи, а бути гомофобом в XXI столітті – ганьба.

"Ображати, переслідувати, труїти, бажати смерті! Це, однак, ніх**шечки не варіант норми! Це вже пахне клінікою і вам скоріше б до прекрасного лікаря психотерапевта, кандидата в доктора наук, між іншим! Ху**і явно не скаже! Обов'язково вас полагодять і ви станете трішки добрішим. P.S. для "яжмамів". Не хвилюйтеся ви так. Ви краще навчіть дітей бути добрішими. І оточуйте себе любов'ю і повагою! Від того, що вони дивляться фільм "Людина Павук", вони ними не стануть. А якщо і подивляться як цілуються хлопці або дівчат, представниками цієї варіації норми вони не стануть. А лише зрозуміють, що це теж норм і суспільство буде усвідомленим. До речі, від дитинства дивлюся "Гаррі Поттера", та щось ніяк їм стати не виходить. Щось роблю не так? Підкажіть хоч, інтернет герої", – написав артист.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, раніше MELOVIN розповів про погрози після зізнання у бісексуальності. Також артист поділився, що з ним дехто відмовився працювати після камінгауту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація