MELOVIN з мамою та Катерина Кухар з родиною першими оцінили стрічку "Лускунчик і чотири королівства"

Зірки побували на допрем'єрному показі чарівної фентезійної картини.

У вівторок, 4 грудня, в прем'єрному кінотеатрі "Оскар" відбулася спільна з Vogue гала-прем'єра стрічки "Лускунчик і чотири королівства".

Першими стрічку оцінили прима-балерина Катерина Кухар разом з чоловіком Олександром Стояновим та сином, клавішник "Океану Ельзи" Милош Єлич, хореограф Євген Кот, співак MELOVIN, Ліза Ющенко, гурт [O], українська красуня Олександра Кучеренко та багато інших.

На широкі екрани фентезійна діснеївська казка з Морганом Фріменом, Кірою Найтлі та Гелен Міррен у ролях вийде 6 грудня.

Про фільм:

У найважчі часи тільки Різдво приносить щастя в кожен будинок. Тільки ось юна Клара не хоче нічому радіти. Але її хрещений батько Дроссельмейер зробив їй незвичайний подарунок, який дозволив дівчинці потрапити в захопливий паралельний світ. Клара потрапила у світ, створений її загиблою матір'ю. У цьому королівстві є кілька областей: Країна Снігів, Країна Квітів, Країна Солодощів. Пробувши трохи там, дівчина зустрічає солдата Філіпа та розуміє, що вона принцеса, а мати її – королева. А ще Клара дізналася, що всі ці землі в небезпеці, адже їх хоче захопити Імбирна Мати разом зі своєю мишачою армією. Кларі треба дістатися до Четвертої Країни та дати бій ворогові. Цей світ потребує гармонії.
 

Повʼязані теми:

Наступна публікація