MELOVIN заговорив українською: Для мене це не зовсім легко, але важливо

MELOVIN заговорив українською: Для мене це не зовсім легко, але важливо

Фото: УНІАН

Виконавець додав, що з пресою у Лісабоні також намагатиметься спілкуватися українською.

Співак MELOVIN, який цьогоріч представить Україну на конкурсі "Євробачення-2018", вирішив спілкуватися українською мовою.

Зробив він це під час прес-конференції на УНІАН. За словами артиста, йому нелегко говорити українською, оскільки він одесит, де переважно, люди спілкуються російською.

Співак зауважив, що це його свідомий вибір і для нього важливо говорити рідною мовою не лише в Україні, а й у Лісабоні, де цьогоріч відбудеться міжнародне пісенне змагання.

"Це свідомий вибір. Тому що ти розумієш, що представляєш не те що інтереси України, ти представляєш свій жанр своєї музики у Європі. І це дуже гарно - розмовляти українською мовою там, розмовляти українською мовою з пресою тут. Це дуже важливо. Так, для мене це не зовсім легко, але важливо", - сказав MELOVIN.

Як і раніше, виконавець не розкриває подробиць постановки номера, з яким виступить у Лісабоні.

"Так, щось буде змінюватися, ми будемо виправляти якісь моменти, які були дуже дивними. Я знаю, що вогонь буде, око буде. А далі подивимось, що будемо змінювати, тому що хочеться, щоб виступ у Лісабоні був справжній, щоб це не було якесь пластмасове, щоб це було правильно", - пояснив артист.

Нагадаємо, раніше в коментарі сайту ТСН.ua MELOVIN зізнався, що його номер у нацвідборі на "Євробачення" приголомшив глядачів із Європи. Співак розповів, що люди були вражені вогнем на сцені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація