"Ми досить вульгарні": наречена Віктора Павліка поділилася цікавими фактами про їхнє життя

"Ми досить вульгарні": наречена Віктора Павліка поділилася цікавими фактами про їхнє життя

"Ми досить вульгарні": наречена Віктора Павліка поділилася цікавими фактами про їхнє життя

Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Реп’яхова зізналася, що пара живе дружно та дуже рідко свариться.

Наречена та концертна директорка українського співака Віктора Павліка Катерина Реп’яхова вирішила поділитися цікавинками про їхнє життя.

Так, на своїй сторінці в Instagram кохана артиста написала десять маловідомих фактів.

Зокрема, Катерина зізналася, що за всі фінансові питання в родині відповідає саме вона. Павлік навіть точно не знає, яку суму вони заробили за місяць, бо "йому це не цікаво".

Віктор свої речі завжди пере лише сам. Мені не довіряє! Іноді може і мої шкарпетки випрати вручну. У нас вдома не розділені обов'язки, якщо у мене немає настрою готувати, Віктор Павлік завжди сам щось приготує з задоволенням.

написала Катерина Реп’яхова

Крім того, кохана артиста поділилася, що Віктор Павлік не любить гуляти пішки та не може прочитати дрібний шрифт.

Він завжди лається, коли я купую нові речі. Особливо ця проблема була на початку наших стосунків. Він вважає, що жінці достатньо однієї курточки на зиму, я вважаю – мінімум три і ще плюс шуба. Із взуттям теж саме. Він вважає, що вистачить двох пар на сезон, ну а в мене їх хоча б 5-6. Але зараз він вже не реагує так гостро, хоча частенько я від нього ховаю нові речі і непомітно пізніше одягаю. Потім кажу: "Так це ж старе, ти що забув?".

поділилася наречена Віктора Павліка
Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерина Реп’яхова зізналася, що пара живе дружно та дуже рідко свариться. Востаннє виконавець не розмовляв з Катериною декілька годин, після того, як дізнався що в неї дві весільні сукні. За словами Реп’яхової, він щиро не розуміє, навіщо дві.

Ми з ВП досить вульгарні люди. Навряд чи хтось це зрозуміє, але жарти у нас ще ті. ВП дуже швидко рахує, а я не вмію зовсім. Моя мама була вчителькою математики, а як відомо, природа на дітях відпочиває. Тому завжди його прошу щось мені порахувати. Крім грошей.

зізналася концертна директорка Віктора Павліка

Нагадаємо, нещодавно Катерина Реп’яхова повідомила про перенесення весілля з Віктором Павліком. Закохані обміняються обітницями в серпні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація