Зірка "Джеймса Бонда" Джуді Денч публічно підтримала "хорошого друга" Кевіна Спейсі

Зірка "Джеймса Бонда" Джуді Денч публічно підтримала "хорошого друга" Кевіна Спейсі

Фото: Reuters

Акторка засудила творців фільмів, які звільнили актора через секс-скандал.

Відома британська акторка, володарка "Оскару" Джуді Денч, яка підтвердила участь Деніела Крейга у продовженні бондіани, наразі публічно підтримала скандально відомого Кевіна Спейсі.

Під час прес-конференції в рамках Міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні 83-річна Денч емоційно висловилася з приводу звинувачень її колеги Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях та скандалу, який спричинився після цього, повідомляє видання Variety.

Фото: Reuters

"Я ніяк не можу схвалити той факт, що, незважаючи на його вчинки, його звільнили з фільмів. Ми що, повертаємося в ті часи, коли людей, які вчинили якийсь проступок або порушили закон, повністю ізолювали? Ми збираємося вирізати їх з нашої історії?"- заявила Джуді, згадуючи про те, що після звинувачень на адресу Спейсі його звільнили з серіалу "Картковий будиночок", а сцени фільму "Всі гроші світу" з його участю були перезняті або вирізані з остаточної версії картини.

Також зірка "Джеймса Бонда" згадала про те, що Спейсі дуже підтримав її після смерті її чоловіка. Тепер вона сама готова підтримати колегу. 

"Я не знаю всіх обставин, але він завжди був і залишається приголомшливим актором і хорошим другом. Не можу уявити, що він зараз робить", - зазначила Денч.

Кевін Спейсі / Фото: Reuters

Проте цікаво, що акторка не стала заперечувати важливість руху проти сексуальних домагань #MeToo.

"Я думаю, що є безліч речей, які пора виправити і зробити правильно. Це незвичайний момент - час змін" - додала зірка.

Нагадаємо, нещодавно прокуратурою Лос-Анджелеса зі Спейсі були зняті звинувачення в сексуальних домаганнях, з моменту яких пройшло більше 25 років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація