"Ми пройшли сім кіл пекла": Мозгова про те, що її батько не прийняв Аксельрода

"Ми пройшли сім кіл пекла": Мозгова про те, що її батько не прийняв Аксельрода

"Ми пройшли сім кіл пекла": Мозгова про те, що її батько не прийняв Аксельрода

Фото: instagram.com/mozgovaolena

Продюсерка прокоментувала слова зіркового тренера її чоловіка на "Голосі країни-9".

Українська продюсерка та дружина учасника "Голосу країни-9" Девіда Аксельрода Олена Мозгова прокоментувала слова Тіни Кароль про те, що батько Олени свого часу не прийняв Девіда.

Олена підтвердила, що дійсно її батько, легендарний композитор Микола Мозговий був проти стосунків доньки з молодшим від неї співаком.

"Тато, як і купа моїх друзів у той час, не були у захваті від нього і не вірили у щирість його почуттів. Саме це стало причиною того, що я просто не витримала тиску зі всіх боків і пішла…" – почала розповідати Мозгова.

Вона зауважила, що багато хто вважає саме її сильною жінкою, хоча насправді, запевняє продюсер, у цих стосунках Девід Аксельрод став для неї надійним плечем.

"Всі вважають сильною саме мене, але сильний та надійний у наших стосунках саме Девід. Це він, коли тато помер, підтримав мене, це він виводив мене із страшної депресії, це його надійне плече і почуття допомогли мені розпочати все спочатку і повірити в життя та кохання. Це його надійність та мужність дали мені можливість стати жінкою, а не бути весь час залізною леді..." – поділилася Мозгова.

Тіна вчора розказала, що мій Тато не прийняв Девіда у родину і був проти наших відносин. Питаня і заголовки на цю тему...

Опубликовано Оленой Мозговой Понедельник, 8 апреля 2019 г.

Окрім того продюсерка зауважила, що зараз їм з Девідом нелегко, оскільки він розпочав новий шлях у своїй творчій кар'єрі, та кохана Аксельрода впевнена, що йому все вдасться.

"Ми пройшли сім кіл пекла, ми падали і знову підіймались! І я підтримала його, коли він захотів обнулитись, забравши найцінніше у своє теперішнє та майбутнє життя, залишивши весь негатив, біль, та розчарування у минулому! Він почав все спочатку і почав потужно, повірте, він не зупиниться! Нам зараз складно, але ми віримо у найкраще і рухаємось вперед!" – підсумувала Олена.

Нагадаємо, що на початку січня Олена Мозгова та Девід Аксельрод відсвяткували річницю весілля. Пара вже чотири роки, як офіційно чоловік та дружина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація