Michelle Andrade провела "Найвідкритіший урок" для школярів

Michelle Andrade провела "Найвідкритіший урок" для школярів

Фото: MOZGI Entertainment

Зустріч відбулася у рамках освітньої кампанії Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Популярна україно-болівійська співачка Michelle Andrade, яка навесні стала другом ЮНІСЕФ в Україні, наразі провела "Найвідкритіший урок" для школярів.

Метою зустрічі, організованої в рамках освітньої кампанії Дитячого фонду ООН, стало надання підліткам знань про менструацію та гігієну.

Фото: MOZGI Entertainment

В  конкурсі "Найвідкритіший урок" взяли участь 30 шкіл з усієї України, майже 1300 учнів поговорили про менструальну гігієну і здоров'я дівчат відкрито і без цензури. Але особисто з Michelle Andrade, другом ЮНСІЕФ з цього питання, зустрілися близько 200 учнів з Добропілля. Діти поставили співачці багато різних запитань щодо того, як здійснювати свої мрії, на кого рівнятися, як говорити з батьками про менструацію, якщо соромишся, та як підтримати одне одного під час першої менструації.

Фото: MOZGI Entertainment

Michelle порадила підліткам не соромитися ставити запитання дорослим.

Фото: MOZGI Entertainment

"Вам може здаватися, що ви ще маленькі, щоб таке питати. Але якщо запитання виникло у вас у голові - значить, ви досить дорослі, щоб його поставити. Ви маєте право питати про усе, що вас цікавить, і отримувати відповіді, зокрема про здоров'я і менструацію - адже це природньо і тут немає чого соромитись", - зауважила зірка.

Нагадаємо, не так давно Michelle Andrade представила пристрасне відео на композицію "Не знаю".

Повʼязані теми:

Наступна публікація