Michelle Andradе з’явиться у новому серіалі "Рідня" на "1+1"

Michelle Andradе з’явиться у новому серіалі "Рідня" на "1+1"

Michelle Andradе з’явиться у новому серіалі "Рідня" на "1+1"

Фото: instagram.com/mishvirmish

Прем’єра ліричної комедії відбудеться 7 грудня.

7 грудня о 20:45 на телеканалі "1+1" відбудеться прем’єра ліричної комедії "Рідня".

Сюжет серіалу описує життя мешканців невеликого містечка під назвою Рідня та неочікувані повороти долі головного героя, столичного бізнесмена Артема, після повернення до рідних країв.

Ролі у серіалі виконують популярні актори, зокрема зірка "Найгіршої подруги" Клавдія Дрозд, та відомі українські селебріті. Так, стало відомо, що у серіалі знялась молода українська зірка болівійського походження Michelle Andradе.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Цікаво, що красуня Michelle Andradе зіграла у одній сцені із зіркою "Танців із зірками" та партнером Юлії Саніної Дмитром Жуком.

Для мене серіал "Рідня" - дуже класний досвід. Було приємно попрацювати на знімальному майданчику і познайомитися з новими талановитими людьми. Дуже здивувалася, коли сукню за моїми референсами пошили за один день. Неймовірно! Сукня ідеально сіла, і я забрала її собі - тепер вона одна із моїх улюблених

розповіла співачка

Michelle зізналась, що перед зніманнями трохи хвилювалася, як і перед будь-яким виходом на сцену. Але підтримка і допомога з боку всіх учасників створювала таку легку атмосферу, що вона одразу відчула себе частиною команди.

Ми одразу знайшли спільну мову з партнером за зніманнями - тут же почали репетирувати, він мені дуже допомагав. Навіть не довелося заучувати свій текст, настільки все йшло легко і невимушено. Звичайно, були певні точки по камерах, про які потрібно було чітко пам'ятати, але в плані гри режисер давав свободу дій в кадрі. Команда класна і атмосфера була дружня, навіть трохи шкода, що знімання тривало всього добу

додала артистка

За сюжетом ліричної комедії "Рідня", який є українською адаптацією серіального формату "Корні", Артема Короленка, успішного та безпринципного менеджера великої компанії, всупереч його волі відправляють у відрядження до маленького містечка Рідня.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нове завдання шефа для нього не важче за попередні, але цього разу Артему доведеться зустрітися з тими, з ким виріс, та піти проти тих, хто його по-справжньому любить. Бо Рідня – це його мала батьківщина. Розтоплять сімейні цінності зачерствіле серце Артема чи він все ж зрадить своїх, аби втриматися на кар’єрних сходах – вже скоро у новому серіалі "Рідня" на "1+1".

Ролі у комедії "Рідня" також виконують зірка драмеді "Найгірша подруга" Клавдія Дрозд, акторка "Великих Вуйок" Інна Приходько, актор фільмів "Черкаси", "Крути 1918" та серіалу "Доктор Віра" Євген Ламах, Олена Узлюк, Гаврило Федотов, Валерій Астахов, Олексій Череватенко, Леся Самаєва, Олексій Смолка, Олена Оларь, Катерина Кістень та інші.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Над виробництвом продукту на замовлення "1+1" працює компанія "SPACE Production".

Продюсерами серіалу від каналу "1+1" виступають Максим Кривицький, Олена Єремєєва та Дарина Жукова. Генеральні продюсери від "SPACE Production" - Дар'я Легоні-Фіалко та Катерина Ласкарі. Режисер-постановник - Сергій Щербин, оператор-постановник – Антон Вербін.

Не пропустіть прем’єру комедійного серіалу "Рідня" 7 грудня о 20:45 на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація