Михайло Єфремов вперше розповів про перебування у в'язниці: "Колонія - це не страшно"

Михайло Єфремов вперше розповів про перебування у в'язниці: "Колонія - це не страшно"

Актор зізнався, що йому довелося звикати до суворого режиму два-три місяці.

Російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до 7,5 року позбавлення волі, вперше поділився подробицями свого перебування у колонії.

Зірка, який вже майже пів року перебуває у в'язниці відповів на запитання журналістів та розповів, як почувається.

Так, за словами артиста, в моральному плані йому цілком непогано, а от зі здоров'ям є проблеми.

Єфремов зауважив, що у нього  загострилися старі хвороби, через що він часто звертається за допомогою до лікарів медчастини, пише видання Starhit.

Також Михайло зазначив, що йому було досить важко важко звикнути до жорсткого режиму, на що в нього пішло кілька місяців.

"Колонія - це не страшно. Трошки незвично було те, що жорсткий режим, система життя в усьому регламентована. До цього довелося звикати. Те, як я жив до цього, - там системи ніякої не було. Звикав два-три місяці"

зауважив артист

Цікаво, що Єфремов зауважив, що навіть у колонії він знаходить собі заняття, які приносять йому задоволення.

"Всілякі заходи в колонії, на яких я можу бути присутнім як глядач або вболівальник, - мені це приносить задоволення. Проводяться в тому числі футбольні матчі. Сам я добре граю в настільний теніс. Тут поки не граю, але в майбутньому хотів би", - заявив Михайло.

Зауважив актор, що сподівається на пом'якшення вироку, адже відомо, що раніше подав касаційну скаргу.

Нагадаємо, що Михайла Єфремова було визнано винним у справі про смертельну ДТП, що сталася в центрі Москви 8 червня і в результаті якої загинув чоловік.

Актор майже одразу визнав свою провину і навіть одразу хотів потрапити у СІЗО. У відеозверненні до близьких загиблого актор сказав, що у всьому зізнається та не стане використовувати зв'язки, аби "відмазатись від в'язниці". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація