Микола Тищенко разом з красунею-дружиною та сином переїхали до нової квартири

Микола Тищенко разом з красунею-дружиною та сином переїхали до нової квартири

Микола Тищенко разом з красунею-дружиною та сином переїхали до нової квартири

Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko

Ресторатор з родиною знявся у новій фотосесії.

Ресторатор Микола Тищенко, дружина якого Алла розповіла про їхню доленосну зустріч, разом з родиною знявся у новій фотосессії.

Микола з красунею-дружиною та їхнім сином Давидом, якому у лютому виповниться два роки, прикрасили сторінки глянцю Viva. Родина показала свою нову квартиру, у яку нещодавно переїхала.

"Квартира вийшла світла, простора, дуже затишна. Сучасна та індустріальна. Іноді, коли дивлюся з панорамних вікон на що відкривається краєвид, на прекрасний Київ, мені здається, що я перебуваю в Лондоні. У квартирі все так, як ми колись мріяли з Аллою. Все збулося", - прокоментував переїзд Тищенко.

Фото: viva.ua

Також ресторатор поділився, як знаходить спільну мову з коханою, молодшою від нього на 23 роки. За словами Миколи, вони з дружиною навіть не мають, через що серйозно посваритися.

"Життя у нас минає чудово. За роки сімейного життя у нас з Аллою не було практично жодної сварки, якщо не брати до уваги якісь дрібниці на зразок суперечок, хто валізи буде збирати або скільки каші потрібно дати дитині. Принципових розбіжностей у нас немає, тому живемо ми, як то кажуть, душа в душу. Думаю, секрет успіху криється в єдності протиріч. Ми дуже схожі один на одного і одночасно дуже різні", - пояснив ресторатор.

Фото: viva.ua

Нагадаємо, що раніше молода дружина Миколи Тищенка Алла про різницю у віці з ним сказала, що поряд з чоловіком почувається бабцею.

Повʼязані теми:

Наступна публікація