"Миле дитятко": Марічка Падалко зачарувала дитячими фото

"Миле дитятко": Марічка Падалко зачарувала дитячими фото

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Телеведуча опублікувала архівні світлини у своєму фотоблогу.

Ведуча "ТСН. Ранок" Марічка Падалко, яка забула доньку у машині, замилувала дитячими фото.

Телеведуча опублікувала дві архівні світлини в Instagram. На першому - чорно-білому - фото маленька Падалко позує у в’язаному вбранні. Дівчинці приблизно два роки. Кучерява Марічка з великими карими очима та кругленькими щічками має досить серйозний вигляд.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

На другому фото усміхнена юна Падалко позує шкільному фотографу. На світлині дівчина постала у стильній сорочці.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

У школі Марічка носила довге розкішне волосся. Саме зачісці і присвятила свій допис зіркова ведуча. Марічка Падалко зізналася, що в дитинстві влаштовувала батькам істерики в перукарні, коли її приводили стригти.

"Мати довгі коси, а не "модну зачіску", "щоб було хороше волосся", було моєю великою мрією (фото 2). Як ви думаєте, хто вже у вісім років захистив моє право на власний вибір? Це була стороння людина. Перукарка. Одного разу вона через мої сльози просто відмовилася стригти, і батьки здалися. Наступний раз я підстриглася лише коли прийшла на 1+1, мені було 26 років. Для мене це досі найтравматичніша історія з дитинства, яка стосується моїх маленьких прав", – підписала фото Падалко.

У коментарях шанувальники засипали ведучу компліментами. Мовляв, їй пасує будь-яка зачіска. "Красуня з будь-якою довжиною волосся", "Дуже гарна з довгим волоссям", "Таке миле дитятко", – писали захоплені фани.

Нагадаємо, нещодавно Марічка Падалко у купальнику показала, як проводить час з чоловіком без дітей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація