Мінування та скандал з квитками: чим запам’яталися перші концерти стадіонного туру "Антитіл"

Команда гурту підсумувала, чим запам’яталися концерти гурту у Львові, Харкові та Полтаві.

15 червня відбувся концерт гурту "Антитіла" на полтавському стадіоні "Ворскла ім. О. Бутковського".

Це третій концерт із п’яти в рамках стадіонного туру Hello, який відбувся на підтримку нового однойменного альбому. На Заході та Сході вже майже п'ятдесят тисяч людей почули та проспівали Hello разом з гуртом "Антитіла". Попереду Одеса та Київ.

Тур Hello знаковий для гурту "Антитіла", і загалом для українського шоу-бізнесу.

2018 року музиканти не лише першими анонсували свій стадіонний тур, вони також стали першими, хто згодом використав надсучасне звукове та світлове обладнання на своїх концертах по Україні. Саме це обладнання використовують зірки світового рівня такі як: Daddy Yankee, Tokio Hotel та інші.

Команда "Антитіл" підсумувала, чим запам’яталися концерти гурту у Львові, Харкові та Полтаві глядачам та організаторам.

Цікаво, що перші два концерти туру Hello були на межі зриву з різних причин. Так у Львові, після першого етапу рекламної кампанії туру, Федерація Футболу України вимагала перенести концерт через хвилювання за можливе пошкодження відвідувачами концерту "Антитіл" нового покриття стадіону "Арена Львів", яке постелили  перед футбольним матчем збірної України. Представники гурту відстояли подію, хоча й пішли на обмеження  і погодилися задіяти лише половину стадіону, перемістивши сцену і мінімізувавши загрози для газону і майбутнього матчу.

А за кілька днів до харківського концерту до директора гурту "Антитіла" Сергія Вусика надходили регулярні повідомлення про можливе замінування стадіону та пропозиції "вирішити питання" за певну винагороду. Тут варто подякувати керівництву, співробітникам МВС та СБУ у Харкові які взяли ситуацію під власний контроль. Необхідно зазначити, що підготовка та промокампанія до харківського концерту не припинялася навіть після введення військового стану восени 2018, хоча багато заходів у місті Харкові через це було скасовано.

Підготовка концерту в Полтаві також не минула без скандалу: колишній мер міста і потенційний кандидат у депутати Олександр Мамай, офіційно придбавши у "Антитіл" 700 квитків на концерт і почав їхнє безкоштовне розповсюдження серед жителів міста, що викликало неабиякий інтерес у медіа.

Зауважимо, що на трьох концертах було багато прихильників гурту, які приїхали з різних країн: США, Німеччина, Велика Британія, Угорщина, Нідерланди, Ізраїль та ін.

"Ми перетнули екватор туру! Сказати що ми в захопленні - нічого не сказати. Ми очікували десятки тисяч людей у Львові, і це сталося. Але ми точно не були готові до тієї кількості людей і того куражу, який був у Харкові та Полтаві. Все що сталося з "Антитілами" за останній місяць - це якась магія. До нас збираються прихильники зі всього світу. Чи могли ми подумати що у Полтаву летітимуть із Остіну, Мінська. А у Львів із Швейцарії, Канади, Ізраїлю. 24-го серпня ми привеземо Hello в Одесу! Буде незалежно, буде вільно і гаряче. А ще всерйоз думаємо над розширенням географії стадіонного туру", – поділився враженнями лідер "Антитіл" Тарас Тополя.

Для кожного міста "Антитіла" готували музичні сюрпризи. Так у Львові на одній сцені з командою виступили близько п'ятдесяти дітей, вони мовою жестів виконали пісню "Лови момент". Також у Львові відбулася презентація пісні та кліпу Symphony у співпраці з гуртом Clean Bandit. Гості Харкова та Полтави почули дует Тараса Тополі та Олексія Веренчика з гурту DETACH. Вони виконали разом пісню "Смотри в меня". Фан-клуб "Антитіл" також не пас задніх, і в оригінальний спосіб привітав "Антитіла" у Харкові. Під час виконання пісні Hello вони підняли сотні табличок із назвою пісні.

У Харкові та Полтаві глядачі також вітали батьків Тараса Тополі, які відвідали саме ці міста. Через життєві обставини, вони рідко бувають на виступах гурту. 

Незмінним у кожному місті була музична програма від "Антитіл", тривалістю у дві з половиною години, шоу з графічними та візуальними ефектами, ексклюзивна відкрита сцена у формі напівкола шириною понад сорока метрів, яка була створена спеціально для туру Hello.

Стадіонний тур Hello триває. Наступний концерт відбудеться 24 серпня в місті Одеса на стадіоні "Спартак", а завершиться тур 17 листопада у столичному Палаці спорту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація