"Міс Україна Всесвіт" отримала корону з білого золота ціною 80 тисяч доларів

"Міс Україна Всесвіт" отримала корону з білого золота ціною 80 тисяч доларів

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Серце найвродливішої українки досі вільне.

Найкрасивішою дівчиною конкурсу "Міс Україна Всесвіт" визнали 23-річну одеситку Карину Жосан. Тепер вона представлятиме Україну на світовому конкурсі краси, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Переможницю обирали із 18 фіналісток, їй дісталася корона з білого золота, з діамантами та топазами. Організатори оцінюють прикрасу у 80 тисяч доларів. Наступного дня після конкурсу титулована красуня зізналася, що всю ніч корона була поруч з нею. "Не знаю, як описати це все", - каже тріумфаторка про свої емоції.

ТСН познайомилася з 23-річною одеситкою, яку визнали найкрасивішою дівчиною України

ТСН познайомилася з 23-річною одеситкою, яку визнали найкрасивішою дівчиною України

На конкурсі Карина представляла Одесу, а сама вона з Овідіополя. На подіум вперше вийшла у 16 років, останні шість років працює у Пекіні – там у неї успішна модельна й акторська кар’єра. Однак про перемогу мріяла саме в України. "Добре бути просто красивою дівчиною з Одеси. Значно більш вагомо, що ти – міс Україна-Всесвіт-красива дівчина з Одеси", - сміється вона.

Себе Карина називає цілеспрямованою, доброю та простою людиною. Лише засмучується, що рідко бачиться із рідними в Овідіополі. "Бабуся – це для мене все. З моменту народження і по сьогодні вона мене чомусь навчає", - каже дівчина. Зокрема, завдяки рідним Жосан осягнула мистецтво любити дрібнички, помічати і радіти кожному дню життя та цінувати свободу. Карина найголовнішими для себе цінностями визначає родину, людяність, доброту і культуру.

Її мама перемогою доньки не здивована. "Це передбачувано. Звісно, я народила королеву. Я не можу інакше думати. Віра в себе – вона робить дива. Я так виховувала її", - пояснила вона. Сама ж Карина переконана, що журі зупинило вибір на ній не через зовнішність, а внутрішні якості. Жосан уже готується до того, аби через чотири місяці представляти Україну на світовому конкурсі краси.

Кореспондент ТСН Тетяна Фруктова

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Краса обличчя і тіла
Наступна публікація