"Між нами все": Куніс та Кутчер кумедно прокоментували чутки про своє розлучення

"Між нами все": Куніс та Кутчер кумедно прокоментували чутки про своє розлучення

Фото: Associated Press

Зіркове подружжя записало відповідне відео.

Голлівудські зірки Міла Куніс та Ештон Кутчер, які відомі своїм неймовірним почуттям гумору, вирішили його застосувати під час коментарів щодо чуток про своє розставання.

Інформація про розлучення зіркового подружжя та чергову вагітність акторки час від часу постійно з'являється у західних ЗМІ. Однак зірки вирішили відповісти всім, хто її поширює, за допомогою кумедного відео.

Фото: instagram.com/aplusk

Так, Кутчер на своїй сторінці Instagram опублікував спільне з дружиною відео, зняте у салоні автомобіля, де під час їзди вони обговорюють обкладинку журналу, який написав про їхній розрив.

"Між нами все. Я відчувала, що задихаюся, - звернулася Міла до Ештона. - Ти задихалася через мене? Я був таким владним? - відповів Кутчер. - Також я забрала дітей. Все це через твої темні таємниці, - продовжила Куніс. - Мабуть, вони були дійсно темними", - підіграв їй Ештон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ashton Kutcher (@aplusk)

"Думаю, все скінчено. In Touch Weekly розважається, продаючи журнали цього тижня з такими заголовками. Можливо, наступного тижня моя дружина буде вагітна близнюками. Уже втретє. Хоча хто рахує" - написав Катчер.

Зауважимо, Куніс і Кутчер познайомилися на зніманнях серіалу "Шоу 70-х" 1998-го року, але зустрічатися почали лише 2012-го. Зараз закохані виховують двох дітей: сина Димитрія і дочку Вайетт.

Нагадаємо, не так давно Ештон Кутчер виступив у суді щодо справи про жорстоке вбивство його екс-коханої.

Повʼязані теми:

Наступна публікація