Модель Кейт Аптон звинуватила у сексуальних домаганнях креативного директора Guess

Модель Кейт Аптон звинуватила у сексуальних домаганнях креативного директора Guess

Модель Кейт Аптон звинуватила у сексуальних домаганнях креативного директора Guess

Кейт Аптон / Фото: instagram.com/kateupton

Невдовзі знаменитість пообіцяла розповісти все у подробицях.

Популярна модель Кейт Аптон долучилася до жінок, які діляться своїми історіями про сексуальні домагання з боку впливових чоловіків.

На сторінці у Twitter знаменитість розмістила повідомлення, у якому звинуватила креативного директора бренду Guess у тому, що він до неї чіплявся.

"Я розчарована тим, що такий культовий жіночий бренд як Guess продовжує уповноважувати Пола Марчіано виконувати обов'язки свого креативного директора", - написала Аптон і розмістила хештег #MeToo.

Цей хештег символізує визнання в тому, що жінка зіштовхнулася з сексуальними домаганнями.

Згодом на сторінці в Instagram Кейт також додала: "Йому (Марчіано – прим.ред.) не варто дозволяти використовувати свою владу в промисловості для того, щоб сексуально та емоційно чинити опір жінкам".

 

Публикация от Kate Upton (@kateupton)

Щоправда, як саме до Аптон чіплявся креативний директор Guess, модель пообіцяла розповісти трохи пізніше.

Тим часом сам 66-річний Пол Марчіано вже відреагував на звинувачення моделі. На його думку, таким чином 25-річна Аптон мститься йому за те, що колись він відмовився з нею співпрацювати.

За словами креативного директора Guess, Аптон приходила на знімання пізно ввечері і "виглядала жахливо", в зв'язку з чим він вирішив припинити з нею робочі стосунки.

Пол Марчіано

Кейт Аптон

"Якщо у неї є якісь претензії, то є тільки одне місце, де потрібно розповісти про них правду - в суді або в поліції", - прокоментував звинувачення Аптон Марчіано.

Нагадаємо, а тим часом Роуз Макгавен, яка однією з перших звинуватила продюсера Гарві Вайнштейна у сексуальних домаганнях, написала книжку про пережите. У ній акторка детально описує, як кіномагнат її зґвалтував.

Повʼязані теми:

Наступна публікація