Могилевська поділилася, чому вперше за сім років не поїде до Індії на Новий рік

Могилевська поділилася, чому вперше за сім років не поїде до Індії на Новий рік

Могилевська поділилася, чому вперше за сім років не поїде до Індії на Новий рік

Співачка готова працювати без вихідних.

Українська зірка Наталія Могилевська, яка розповіла, як їй вдалося схуднути, поділилася планами на Новий рік.

В коментарі журналістам ТСН Могилевська зізналася, що вперше за останні сім років не поїде до Індії, оскільки у неї дуже багато роботи в Україні.

"Зазвичай на Новий рік я їду до Індії, останні сім років. Але цьогоріч у мене такий завал по роботі і так багато планів, що я, напевно, вперше за сім років скасую свою поїздку, або поїду на тиждень два максимум. Бо тут дуже багато роботи", - пояснила артистка.

Наталія розвіяла чутки про те, що в Індії у неї прихильник. Зірка наголосила, що там у неї чудовий вчитель

"Немає у мене прихильників у Індії. У мене там є вчитель, який вчить мене йозі. Один з найвеличніших гуру на землі. Таких людей 10 на планеті. Мені цікаво там бувати. Це повний переворот для свідомості. Мені здається, що на цьому етапі я достатньо провела часу в Індії. Я достатньо накопичила внутрішньої енергії і розуміння, щоб зараз це все розповісти людям", - пояснила Могилевська.

Співачка розповіла, що 2016 рік став для неї найпродуктивнішим за дуже довгі роки.

"Я стільки написала пісень. У мене готується один дуже цікавий дует, так, це чоловік. Й загалом стан душі… Я навчилася бути щасливою цього року. Ціна питання 15 хвилин медитації на день. Хто б знав. І цілий день щасливий ходиш", - поділилася Могилевська.

Нагадаємо, Могилевська у сукні із відвертим декольте заспівала із REAL O на "Телетріумфі". Колектив вперше заспівав без Аліни Астровської.

Повʼязані теми:

Наступна публікація