Молода дружина Джигарханяна переписала на себе все майно зірки – друг актора

Молода дружина Джигарханяна переписала на себе все майно зірки – друг актора

Молода дружина Джигарханяна переписала на себе все майно зірки – друг актора

Артур Согомонян поділився подробицями конфлікту, який стався між подружжям.

Давній друг радянської зірки Армена Джигарханяна Артур Согомонян підтвердив інформацію про те, що актор збирається розлучатися із Віталіною Цимбалюк-Романовською, яка молодша від нього на 44 роки.

Окрім того, Согомонян детально розповів, яка чорна кицька пробігла між колись закоханими. За словами друга Джигарханяна, кілька років тому Цимбалюк-Романовська поміняла статутні документи театру.

За новим статутом Армен Борисович лишається художнім керівником, проте приймає всі рішення гендиректор, яким стала Віталіна. Таким чином жінка може звільнити Джигарханяна з власного театру, а він її – ні.

"Вона вже направила лист до Міністерства культури з проханням зняти Армена Борисовича з посади в зв'язку зі станом здоров'я", - зазначив Согомонян.

Окрім того, друг Армена Борисовича розповів, що Віталіна не справлялася з керуванням театру. Остання постановка, якою займалася Цимбалюк-Романовська, була заздалегідь провальною, пише StarHit.

Також жінка декілька днів не давала хворому на діабет Джигарханяну спеціальні ліки. Після цього артист потрапив до лікарні. Згодом Джигарханян дізнався про те, що Віталіна його обдурила і випускає спектакль.

"Ми поїхали до лікарні, щоб перевірити його самопочуття, тому що виглядав Армен Борисович кепсько. Приїхала і Віталіна. Я просив її дати список ліків, які він приймає, дати його паспорт і одяг. Вона мені обіцяла. Я відправляв водія, він стояв годинами, але вона нічого так і не віддала", - розповів Согомонян.

Армен Джигарханян та Віталіна Цимбалюк-Романовська

Друг Джигарханяна поділився, що театр зараз в боргах, а також організація затримує виплати податків. За словами знайомого артиста, всі рахунки і квартири Віталіна переоформила на себе.

"Армен Борисович до цього ставився спокійно. Але коли театр один за одним випускає напівготові спектаклі, а на афішах його ім'я, він це вже терпіти не міг. "Армен сказав: мені 82 роки, а йти нікуди. До чого дожив", - розповів близький друг Джигарханяна.

Друзі актора наголосили, що не кинуть його і збираються допомогти чим зможуть.

Нагадаємо, днями стало відомо, що радянська зірка Армен Джигарханян готує документи на розлучення зі своєю дружиною Віталіною Цимбалюк-Романовською. Між 82-річним Джигарханяном і 38-річною Цимбалюк-Романовською відбувся грандіозний скандал. Однак що стало причиною сварки, Армен Борисович не казав. Він лише назвав дружину "крадійкою".

Повʼязані теми:

Наступна публікація