Молодий татко Володимир Остапчук показав, як заколисує новонародженого сина

Молодий татко Володимир Остапчук показав, як заколисує новонародженого сина

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучий зворушив фанів милим відео.

Ведучий "Інспектор. Міста" Володимир Остапчук, який 19 березня вдруге став батьком, насолоджується цим статусом.

Так, молодий татусь ані на крок не відходить від своєї дружини Олени та їхнього новонародженого сина Евана-Олександра, який з’явився на світ в одній з приватних клінік Торонто.

На сторінці в Instagram видання Viva опублікувало відео, на якому зірковий батько Остапчук турботливо тримає маля на руках і обережно його заколисує.

Володимир зворушив юзерів, які привітали його з поповненням у родині і побажали здоров’я маленькому.

Нагадаємо, Володимир Остапчук є ведучим проекту "Інспектор. Міста" на "1+1", в якому він перевіряє українські міста за шістьма критеріями і дізнається, наскільки там комфортно жити простим українцям. Метою програми є поліпшення життя населення і підвищення рівня обслуговування в пологових будинках, супермаркетах, школах, дитячих садах та інших громадських закладах країни.

Підкреслюючи переваги кожної з установ, даючи корисні поради і вказуючи на помилки в роботі, Володимир Остапчук стимулює працівників медицини, освіти, громадського харчування, транспорту і інших сфер до більш відповідального ставлення до своїх обов'язків і підвищення якості послуг, що надаються простим українцям.

Повʼязані теми:

Наступна публікація