MONATIK, Бабкін, Матвієнко побували на вечірці в честь нового сезону "Голос країни"

Телеканал "1+1" презентував новий сезон вокального шоу.

Вчора в одному зі столичних закладів телеканал "1+1" презентував новий восьмий сезон найбільш масштабного вокального проекту України "Голос країни". Зірковими тренерами проекту стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

В рамках гучного світського заходу команда "Голосу країни-8" розповіла про зміни у новому сезоні, серед яких нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену.

Окрім того, у "Голосі країни-8" візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа.

Також креативний продюсер шоу Володимир Завадюк розкрив деякі подробиці з-за лаштунків проекту.

"Крім зміни правил та великої кількості талановитих вокалістів і зіркових учасників, на глядачів телеканалу "1+1" чекає неймовірне суперництво серед тренерів: заради перемоги троє з них навіть створять коаліцію проти іншого. Також відкрию таємницю: про вагітність Джамали ми, знімальна група, дізнались тільки на третій день "сліпих прослуховувань", - зізнався продюсер.

За словами Володимира, ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Гості вечірки "Голосу країни" першими почули учасників нового сезону: Владислава Мпангу, Валентина Біленького, Маріанни Лагетко, Михайла Сосунова, Олени Карась, які виконали пісні зі "сліпих прослуховувань".

Також цього вечора на сцені виступили зірки минулих сезонів Вера Кекелія, Рома Дуда і Constantine, які запалили танцмайданчик. 

На світський захід прийшло багато зірок. Серед них тренер "Голосу країни-8" Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною, суддя "Танців з зірками" та тренер "Голосу.Діти-4" MONATIK, ведуча "Сніданку. Вихідний" Валентина Хамайко з донькою, співачки Тоня Матвієнко, Анна Добриднєва, Мішель Андраде, суддя "Модель XL" Андре Тан з дружиною Аліною, актори серіалу "Школа" Александр Петренко, Ліза Василенко, учасники "Танців з зірками" Олександра Кучеренко, Степан Місюрка, Ілона Гвоздьова, Євген Кот та багато інших.

Нагадаємо, прем’єра восьмого сезону "Голосу країни" відбудеться цієї неділі, 28 січня, о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація