MONATIK перший з українців зібрав легендарний майданчик в Лондоні

MONATIK перший з українців зібрав легендарний майданчик в Лондоні

Фото: прес-служба MONATIK

Мультиартист зібрав повний зал шанувальників.

Популярний український мультиартист MONATIK, який нещодавно замилував фото з підрослими синами, влаштував гучне сольне шоу MONATIK LOVE IT ритм У Лондоні на легендарній арені Indigo at the О2.

Фото: прес-служба MONATIK

Артист презентував свою програму на найсучаснішому майданчику столиці Великобританії. У день концерту був оголошений sold out - всі квитки на концерт були продані. Тисячі захоплених відгуків гостей не перестають переповнювати соціальні мережі.

Фото: прес-служба MONATIK

Як зізнався MONATIK на своїй особистій сторінці в Instagram, кілька років тому, перебуваючи на цьому майданчику, він загадав бажання виступити тут разом зі своєю командою. Тоді він разом з дружиною побував на шоу Джастіна Тімберлейка в рамках його світового туру.

Фото: прес-служба MONATIK

"Про магію, силу бажання і думки... Півтора року тому прекрасні хлопці з MonaTeam подарували мені квитки на концерт Джастіна Тімберлейка в Лондоні! Тоді я вперше побачив зсередини "02 Concert hall". Вперше побачив і почув Джастіна наживо. І концерт цей, до речі, до цих пір, на першому місці в моєму особистому рейтингу Live-виступів, які вдалося відвідати. Було неможливо круто. Незабутньо. Сильно. Ми з коханою дружиною тоді загадали, так наївно, щоб наша музика якось зазвучала на цьому майданчику, щоб наш ритм теж тут запульсував. Вчора це відбулося! Лондон! Це була фантастика! Я вдячний всім, хто одного разу вибрав нашу музику, прекрасним організаторам, моїй приголомшливій команді і, звичайно ж, шановному глядачеві і слухачеві за те, що це стало не захмарними бажаннями всередині, а тим, що відбувається наяву ! Емоції на все життя! Мріяти не шкідливо. Нехай всі бажання збуваються блискуче! Ритму вам і любові.  # LondonLoveItРітм", - поділився емоціями артист.

Фото: прес-служба MONATIK

Зараз MONATIK перебуває в світовому турі більш ніж по 20 країнам світу, серед них: США і Канада, Німеччина, Швейцарія, Латвія, Австрія, Чехія, Швеція, Кіпр і Естонія. Артист, який показав найбільш вражаюче шоу за останній час на центральній арені України - НСК "Олімпійський", показує музику Made in Ukraine всьому світу.

Фото: прес-служба MONATIK

Відразу після повернення з Лондона MONATIK разом зі своєю командою виступили на проекті "Танці з зірками". Артист продемонстрував шикарний перфоманс, в якому задіяв основний склад балету Stadium Show "LOVE IT ритм".

Повʼязані теми:

Наступна публікація