MONATIK про кохану дружину: Це приголомшлива жінка, мені казково пощастило

MONATIK про кохану дружину: Це приголомшлива жінка, мені казково пощастило

MONATIK про кохану дружину: Це приголомшлива жінка, мені казково пощастило

Фото: viva.ua

Мультиартист розповів про свою родину.

Співак MONATIK, який зіграє дяка в українській комедії, не любить говорити про свою родину.

Проте під час заходу "Viva! Вечір із зіркою" виконавець розговорився про особисте. Зокрема розповів Дмитро про свою дружину Ірину.

За словами артиста, йому неймовірно пощастило з дружиною, яка пройшла з ним багато життєвих труднощів.

"Це просто приголомшлива жінка, мені казково пощастило. Вона втілення всього, що має бути в жінці для мене. Вона пройшла зі мною все: вогонь, мідні труби, все, що було... Ми починали в орендованій квартирі, де у нас був тільки матрац. Ми пройшли все разом, кожен крок. Я не можу не цінувати цей момент, тому що вона була зі мною, коли я був з абсолютно опущеними руками, вона була тією, хто говорив, що у мене все вийде, що я все зможу", - поділився Монатік.

Співак зауважив, що які б труднощі у його житті не відбувалися, він завжди може покластися на свою дружину. "Так, навіть просто поговорити, душу вилити..." - додав виконавець.

До речі, у Монатіка та його дружини є двоє спільних синів, фотографією яких Дмитро нещодавно ділився з прихильниками. За словами артиста, він був присутнім на обох пологах і розуміє, через що коханій довелося пройти.

"Як нею не захоплюватися, якщо вона подарувала мені двох синів. Я був на двох пологах, я бачив, що це для жінки ... Вона для мене героїня!" - підсумував Дмитро.

Нагадаємо, нещодавно MONATIK розповів, як виховує своїх синів і зізнався, що у своїх дітях душі не чує.

Повʼязані теми:

Наступна публікація