MONATIK розповів про знайомство з дружиною та як приймав у коханої пологи

MONATIK розповів про знайомство з дружиною та як приймав у коханої пологи

Фото: facebook.com/MONATIK.Official

Мультиартист вкрай рідко говорить про свою родину.

Український мультиартист Дмитро Монатік, який не стримав сліз під час виступу учасниці "Голосу країни", чи не вперше порушив мовчанку стосовно своєї родини.

Іноді виконавець ділиться в Instagram фото своїх двох дітей, щоправда, ніколи не показує їхні обличчя. Також співак не приховує, що у нього є дружина, яку звуть Ірина. Проте завжди своїх близьких Дмитро оберігає від зайвої уваги.

У програмі "Слава+" Монатік вперше розповів, як він познайомився з коханою. Виявляється, обоє родом з Луцька, однак познайомилися Дмитро та Ірина у Києві. Тоді Монатік тільки переїхав до столиці і йшов на зустріч з їхньою спільною подругою, Ірина була разом з нею. Зараз подруга є хрещеною мамою старшого сина Дмитра.

"Вона розкішна. Я переживав, що не витягну її чи що, що ще не час. Я тоді не мав абсолютно нічого. Напевно, цей момент психологічно впливає на чоловіка, ти ж все одного хочеш почуватися чоловіком. Коли поряд з тобою така розкішна жінка, ти починаєш вигадувати собі будь-які причини, але тільки не те, що ти не готовий займатися чоловічими справами", - сказав співак.

Дмитро Монатік з дружиною / Фото: facebook.com/MONATIK.Official

Дмитро дуже тепло відгукується про кохану і зауважив, що вважає, що йому з нею дуже пощастило.

"Іра – це якесь величезне везіння. Коли я писав, що думав, шукатиму вічність, шукатиму все життя, я знайшов. Я щиро вважаю, що мені дуже пощастило. Враховуючи те, з ким вона починала свої стосунки, щирі, абсолютно безкорисливі і куди ми разом прийшли, це дуже великий шлях. Це набагато більше, ніж просто кохання. Це кохання, яке йде поряд з повагою, взаєморозумінням. Це мій найкращий друг", - сказав про дружину Монатік.

Також артист розповів і про найяскравіші враження у житті. Найголовнішим з них Дмитро назвав народження його синів.

"Це мої діти. Бачити, як нове життя, твоє продовження, твоя вічність з'являється на світ, а ще це хлопчики. Це велика нагорода. Я вдячний долі. А вдруге я навіть набрався сміливості і перерізав пуповину. Оце враження! Я їй завжди кажу, що я разом з нею і вагітний ходив", - сказав Дмитро.

Дмитро Монатік з синами / Фото: instagram.com/monatik_official

Щодо виховання малюків Монатік зізнався, що, напевно, він добрий поліцейський, тому що рідше бачить синів.

"Я можу бути і суворим. Коли мені треба з ними поговорити як батько. Іриша сьогодні - злий поліцейський, поки вони малі. Вже у моменти тінейджерства, все ж таки хлопців-тінейджерів я знаю краще, ніж вона", - розповів Дмитро, коли планує помінятися з жінкою ролями.

Також Монатік поділився, що його кохана для нього головний критик і іноді може зачепити його коментарями щодо нового треку.

"Може мене дуже сильно образити стосовно пісні, адже вона одна з перших чує демоверсії. Вона знає, що її думка дуже важлива для мене. Я вже знаю ці очі, можна не договорювати, я знаю що "ні", - прокоментував Монатік.

Нагадаємо, наприкінці лютого MONATIK у шапці-вушанці вперше прикрасив обкладинку зарубіжного fashion-видання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація