MONATIK випустив видовищний кліп-мюзикл на спільний із Лаймою Вайкуле трек

MONATIK випустив видовищний кліп-мюзикл на спільний із Лаймою Вайкуле трек

У відео артист пригадав культові образи поп-діви 90-х.

Український мультиартист Дмитро Монатік не припиняє дивувати прихильників неочікуваними колабораціями.

Не так давно виконавець та продюсер представив дуетну роботу із поп-зіркою 90-х Лаймою Вайкуле. Ікони стилю двох поколінь створили унікальний мешап, об'єднавши власні треки "Я вышла на Пикадилли" і "УВЛИУВТ".

Тепер же MONATIK побалував фанів, випустивши кліп-мюзикл на цю колаборацію.

Лайма Вайкуле / Фото: пресслужба MONATIK

У роботі над кліпом музиканти так і не змогли зустрітися особисто через обмеження на перельоти, проте в кінці кліпу на глядачів чекатиме сюрприз, який відповість на головне запитання — чи вдалося легендарній співачці все ж взяти участь у зніманнях.

Так чудово, що ця ідея втілилася в життя. Звичайно, ми хотіли зробити більш спільне відео, але час пандемії не дозволяє нам зустрітися на одному майданчику. Тому, зовсім невимушено, виникла ідея зробити оммаж до творчості приголомшливої Лайми Вайкуле. Її веселі мухомори ... її танго ... її рухи ... все це ми разом з надзвичайно талановиту командою людей вирішили інтегрувати в відео!

пояснив Дмитро

Режисером кліпу виступила Таня Муіньо, відома за співпрацею над кліпами MONATIK.

У музично-танцювальному перформансі взяли участь артистки MONATIK Corporation — Lida Lee і NINO. Їм вдалося неперевершено відтворити музичні стилі образів Лайми Вайкуле, які стали легендарними.

Фото: пресслужба MONATIK

Артисти ефектно перевтілюються в найяскравіші образи Лайми Вайкуле, перед якою не може встояти і сам MONATIK, який витончено фліртує з героїнями.

Зв'язок із легендарним образам можна знайти буквально в кожній сцені. Серед найвідоміших — знаменитий строгий костюм в стилі Чарлі Чапліна для пісні "Чарли", а ще вбрання і танцювальні рухи з оригінальних відео " На улице Пикадилли".

Нагадаємо, що не так давно MONATIK замилував романтичним знімком з дружиною. Пара вирушила у довгоочікувану відпустку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація