MONATIK з ірокезом на голові випустив видовищний мюзикл "Ритм" з українськими зірками

MONATIK з ірокезом на голові випустив видовищний мюзикл "Ритм" з українськими зірками

Фото: пресслужба MONATIK

У відео взяли участь The Hardkiss, "Время и Стекло", alyona alyona та багато інших.

Український мультиартист, продюсер і композитор MONATIK представив мюзикл нового часу "РИТМ".

Режисером відеороботи виступила Таня Муіньо, хореографом-постановником дії неймовірного масштабу став Денис Стульніков, зобразив на камеру танці рівня Бродвейских постановок — Микита Кузьменко.

MONATIK та alyona alyona / Фото: пресслужба MONATIK

Композитор мюзиклу MONATIK на своїй студії "Звучить Production" разом з Антоном Чілібі та Сергієм Єременком створив усе музичне оформлення стрічки.

Мюзикл - це давня мрія, адже там є все, що я так люблю, музика, танці, ритм, гумор, стиль, яскраві локації і безмежно талановиті артисти. Мені б дуже хотілося, щоб люди, які подивляться цей мюзикл, відволіклися від щоденних проблем і сірих думок в голові, згадали про те, що є місце для радості, свята і танцю. З огляду на той факт, що ми дуже хочемо, щоб одного разу наш глядач відвідав "РИТМ" особисто, ми створили простір, завдяки якому глядач зможе розглянути кожен образ і кожну деталь

прокоментував прем'єру MONATIK

Всі події сюжету відбуваються в чудовому місці, ім'я якому "РИТМ". Стилістика дії просякнута культовою епохою "нульових" років. MONATIK, який не тільки зіграв одну з ролей, вперше став сценаристом.

Фото: пресслужба MONATIK

Діалоги обволікують насичений динамікою сюжет, підводять до номерів артистів і проводять глядача немов червоною ниткою всім мюзиклом.

Дизайнеркою костюмів виступила Ольга Жижко. Декораторкою приголомшливої локації, яку хочеться розглядати до деталей, Олена Гаджилова. Стилісткою зачісок стала Юлія Стець.

The Hardkiss / Фото: пресслужба MONATIK
Віра Брежнєва / Фото: пресслужба MONATIK
TAYANNA / Фото: пресслужба MONATIK

Допрем'єрний показ мюзиклу відбувся в київському кінотеатрі "Оскар" за декілька днів до прем'єри на офіційному YouTube каналі MONATIK. Гостями вечора були головні герої стрічки — MONATIK, Віра Брежнєва, Alyona Alyona, The HARDKISS, Володимир Дантес, KADNAY, TAYANNA, Lida Lee, Michelle Andrade, Іван Фролов, Вікторія Батуі, Гарік Корогодський і багато інших.

Повʼязані теми:

Наступна публікація