Мовчала, але далі не можна: Сєдокова розповіла про боротьбу за спадок екс-чоловіка Белькевича

Мовчала, але далі не можна: Сєдокова розповіла про боротьбу за спадок екс-чоловіка Белькевича

Мовчала, але далі не можна: Сєдокова розповіла про боротьбу за спадок екс-чоловіка Белькевича

Фото: instagram.com/annasedokova

Співачка намагається домогтися справедливості для старшої дочки Аліни.

У популярної співачки Анни Сєдокової тільки нещодавно вирішився судовий конфлікт з батьком її молодшої дочки Моніки, як розпочалися нові труднощі.  

На своїй сторінці Instagram зірка розповіла, що тепер намагається домогтися справедливості для старшої дочки Аліни.

Анна закликала прихильників підтримати її в боротьбі за спадок дівчинки, який, після смерті її батька футболіста Валентина Белькевича, Аліна так і не отримала.

"Я мовчала, але далі не можна. Вже більше трьох років триває судова суперечка про спадщину, яка залишилася після смерті тата Аліни Валентина Белькевича. Більше трьох років інша сторона затягує процес, купує людей, довідки, домовляється з ким може і не може, з найпотужнішими людьми в країні".

За словами артистки, наразі відбудеться останнє слухання в Апеляційному Суді, де вона намагатиметься захистити права "рідної і єдиної дочки Валентина - Аліни".

"І я, і батьки Валентина, вважаємо справедливим і правильним, що рідна дочка Валентина має право отримати хоча б якусь спадщину після свого батька. Ми впевнені, що таким було бажання Валентина. Він любив її дуже сильно і помер, не встигнувши залишити заповіт. Саме тому, і мама Валентина Белькевича і його батько, відмовилися від своєї частки в спадщині Валентина на користь Аліни. Вони повністю її підтримують, підтримують мене, але вже протягом трьох років відбуваються неймовірні речі", - зазначила Сєдокова.

Проте судова тяжба відбувається між співачкою та вдовою Валентина Белькевича, яка звинуватила співачку у брехні

"Інша жінка, яка в ефірі програми "Секрет на Мільйон" заявила, що спала з моїм чоловіком одразу після весілля, спала, коли я була вагітна, намагається довести в судах, що Валентин Белькевич взагалі нічого не мав і нічого не заробляв. Він був альфонс і утриманець. І вона, жінка яка пропрацювала в своєму житті ні дня, утримувала одного з найкращих футболістів країни і отже це вона купила квартиру в якій жила ще я і Алінка. Принижуючи зараз і гідність і пам'ять Валентина. І найнеприємніше тут те, що в цьому обмані чомусь підтримують ті, які називали себе близькими друзями Валентина", - розповіла обурена Сєдокова, називаючи прізвище друга Валентина Олександра Хацкевича.

Нагадаємо, 2004 року Анна Седокова вийшла заміж за футболіста Валентина Белькевича. В 2006 році, дізнавшись про зраду, вона пішла від нього, забравши дворічну доньку Аліну.

2014 року Белькевич помер в результаті тромбоемболії. Після цього між Анною і коханкою футболіста почалися судові тяжби за спадок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація