Муха, Аксельрод та Хайат: найбільш популярні відео "Голосу країни-9" з першого ефіру

Муха, Аксельрод та Хайат: найбільш популярні відео "Голосу країни-9" з першого ефіру

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Відео з виступами учасників збирають рекордні перегляди.

7 квітня на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір "Голосу країни-9", внаслідок якого стали відомі імена фіналістів проекту.

Тим часом виступи конкурсантів на YouTube ставлять рекорди. Так, справжньою окрасою ефіру стали номери Вікторії Ягич, Оксани Мухи, Андрія Хайата та Девіда Аксельрода. І вони вже викликали найбільшу цікавість глядачів на головній сторінці "Голосу країни" на відеохостингу.

Вікторія Ягич

Оксана Муха

Девід Аксельрод

Менше ніж за добу номер Андрія Хайата зібрав більше 140 тисяч переглядів.

Андрій Хайят

"Цього року ми вирішили порадувати глядачів абсолютно новою сценою. Вона має більш масштабний вигляд. Ідеєю, якою керувалася вся команда проекту, було зробити максимально музичне шоу з яскравими постановками та з головним акцентом на вокалістів. Цього разу ми вивели музикантів на окремий подіум, що надало проекту більш естрадного вигляду, та ще раз підкреслило, що проект про голоси та музику. А багато світла і кругла сцена допомогли нам сконцентрувати всю увагу на учасниках, які стають центром всього, що відбувається в залі", - прокоментували режисери-постановники проекту Наталя Лисенкова та Наталя Ровенська.

До речі, під час прямого ефіру стало відомо ім'я першого зіркового тренера "Голосу. Діти-5".

Зазначимо, що "Голос країни-9" продовжує демонструвати стабільно високі показники телеперегляду. Так, вчорашній ефір минув з такими показниками: лідер слоту по 18-54 Україна рейтинг 4.1%, частка 15,9%, за 18-54 50К+ рейтинг 4.0%, частка 16,3%.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація