Мухарський назвав Єгорову "дияволом" і розповів, як зберігав їй вірність молитвами

Мухарський назвав Єгорову "дияволом" і розповів, як зберігав їй вірність молитвами

Мухарський поділився із фанами наболілим

Шоумен виклав все, що у нього наболіло.

Поки ведуча Сніжана Єгорова називає свого екс-чоловіка Антона Мухарського "престарілим джентельменом", той, своєю чергою, порівняв колишню дружину із "дияволом".

На своїй сторінці у соцмережі Мухарський виклав все, що у нього наболіло за останній час і назвав це "Як з мене виганяли біса, або ніколи не підписуйте шлюбних договорів з дияволом". Шоумен спробував розставити всі крапки над "і" в історії із Сніжаною.

Він розповів, що починаючи з 2012 року не жив з Єгоровою. Мухарський, за його словами, підписав контракт з екс-дружиною, згідно з яким залишив їй та трьом дітям все нажите в шлюбі майно, а також взяв на себе зобов'язання виплачувати суму еквівалентну 3000 доларів США в місяць на утримання дітей.

"З 2012 року ми не жили разом, бо моє життя в родинному гнізді перетворилося на пекло з щоденними скандалами і викриттям у "клоунаді", публічній матірщині, поведінці негідній батька її дітей, образах російських артистів (Пугачової, Кіркорова, Баскова), за чию репутацію дружина переживала куди більше, ніж за нашу сім'ю", - бідкається Мухарський.

Артист зізнався, що рік намагався із Сніжаною відшукати спільний "алгоритм співіснування".

"У період з жовтня 2012 року по серпень 2014 року я був абсолютно вірним своїй дружині! Сексуальні питання вирішував шляхом рідкісних з нею контактів, а також постом і молитвою (не жартую). Розлучатися не збирався, враховуючи фактор наявності у нас трьох малолітніх дітей", - розповів Антон.

Проте до розлучення, поділився Мухарський, його підштовхнули численні заяви Єгорової у пресі.

"Після численних інтерв'ю в пресі, де моя тоді ще законна дружина, називала мене "маминим синочком, якому вона все дала в цьому житті", "абсолютно безвідповідальним товаришем, який покинув своїх дітей", а також офіційних заяв типу: "мені не потрібні чоловіки у вигляді милиць", "я вільна жінка і готова до нових стосунків" я зробив висновок, що наш шлюб дійсно вичерпано. Любові немає. Спільне господарство не ведемо. А головне - втрачено довіру і повагу один до одного, які і є основою будь-яких стосунків. У липні 2014 року я офіційно подаю заяву про розлучення і в лютому 2015 Оболонський суд, дотримуючи всі формальності, нас розлучає", - виговорився підписникам у Facebook Мухарський.

Окрім того Антон підтвердив, що живе разом із Єлизаветою Бєльською, про яку Сніжана теж не один раз розповідала.

"Я живу в цивільному шлюбі з Єлизаветою Бельською - арт-директором Центру сучасного мистецтва М-17, яку пані Єгорова на всю країну у своїх Facebook-постах називає і "повією", "чесною давалкою" і такими словами, які Оресту Лютому і не снилися. На питання, яке вже всім набридло: "Навіщо ти верзеш цей цирк?" Відповідь залишається незмінною: "Виганяю з тебе біса!" - зауважив Мухарський.

Нагадаємо, Мухарський написав книгу про розлучення з Єгоровою. Артист зізнався, що видання вийшло автобіографічним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація