Музпродюсер нацвідбору на "Євробачення" Квінта прокоментував скандал навколо MARUV

Музпродюсер нацвідбору на "Євробачення" Квінта прокоментував скандал навколо MARUV

Фото: instagram.com/maruvofficial

Руслан Квінта зауважив, що остаточний список учасників затверджували на UA: Першому.

Свої виступи у Москві та Санкт-Петербурзі MARUV анонсувала ще до участі у нацвідборі "Євробачення", йдеться у сюжеті ТСН.

Артистка не бачить у цьому жодних проблем. Утім, готова відмовитися від гастролей країною-агресором, про що проти ночі повідомила у соцмережах. Але співачку обурюють інші пункти контракту, який пропонує підписати суспільне телебачення.

MARUV написала, що їй нібито забороняють будь-яку імпровізацію на сцені, а також спілкуватися з пресою без дозволу Суспільного. На UA: Першому допис артистки в соцмережі назвали емоційним і відмовилися коментувати ситуацію до винесення рішення. Проте його обговорюють сьогодні цілий день за зачиненими дверима.

Чимало українських користувачів соцмереж обурюються - як до нацвідбору потрапила виконавиця, яка активно гастролює в державі-агресорі. Музичний продюсер нацвідбору Руслан Квінта пояснив, що саме він разом із телеканалом СТБ добирав учасників за рівнем їхніх пісень. Остаточний список затверджували на UA: Першому.

"Там, де вона виступає, – це її позиція, я можу її не підтримувати. Але як учасник вона гідно виступила і отримала перемогу",  - прокоментував Квінта.

Скандальний відбір: хто представлятиме Україну на "Євробаченні" в Тель-Авіві

Скандальний відбір: хто представлятиме Україну на "Євробаченні" в Тель-Авіві

Руслан Квінта каже, чи відправляти MARUV на "Євробачення", має вирішити Суспільний телеканал, а от на майбутні відбори пропонує змінити правила гри.

"Треба ухвалювати правильні закони і якщо вони будуть ухвалені, і ми будемо це знати, ми готові виконувати всі умови законодавства", - зауважив продюсер.

Поки в Україні вирішують, чи відправляти на конкурс переможця нацвідбору - за кордоном MARUV пророкують якщо не перемогу, то місце в першій п'ятірці. Букмекери лише за ніч підняли Україну з 16-го на 4-те місце. В Україні - думки глядачів розділились.

"Чим думали організатори, коли затверджували учасників нацвідбору? Всім же відомо про гастрольний графік тих чи інших учасників.  Нам дали учасників - ми вибрали переможця", - пишуть юзери.

Хто представлятиме Україну на "Євробаченні" в Тель-Авіві - все ще невідомо. Якщо сторони не домовляться, то не виключено, що до Ізраїлю поїде гурт Freedom jazz, який посів друге місце. Рішення Суспільний мовник планує ухвалити вже сьогодні.

Нагадаємо, тим часом у НСТУ прокоментували пункт про передання прав на пісню учасників "Євробачення". Як з'ясувалося, це є вимога Європейського мовного союзу.

Кореспондент ТСН, Дмитро Фурдак

Повʼязані теми:

Наступна публікація