На "1+1" покажуть "Вечірній Квартал", вперше знятий без глядачів

На "1+1" покажуть "Вечірній Квартал", вперше знятий без глядачів

Фото: Пресслужба студії "Квартал 95"

Знімання відбувалися у той момент, коли в країні вже було оголошено карантин.

Цієї суботи, 28 березня о 21:30, в ефірі "1+1" відбудеться прем'єра нового випуску "Вечірнього Кварталу".

Вперше за багаторічну історію розважального шоу його знімання відбувалися без глядачів, в порожній залі палацу "Україна", адже на той момент в країні вже був оголошений карантин.

"Нікому із зірок такого не побажаю. Сподіваюся, це було вперше і востаннє, - зізнається Євген Кошовий. - Ці відчуття навіть порівняти ні з чим. Ми ж звикли до блискавичної реакції багатотисячної зали на свій гумор, а тут - ти говориш жарт, а у відповідь - тиша. Незвично, правду кажучи".

Актори "Вечірнього кварталу" вперше знімали концерт перед пустою, а не вщент заповненою прихильниками їхнього гумору залою. Проте у телеверсії проекту на "1+1" під час виступів глядачі будуть бачити найяскравіші реакції присутніх у залі людей із минулих сезонів. Таким чином, телеглядачі побачать концерт у майже звичному для себе форматі та пригадають смішні моменти попередніх випусків гуморшоу.

Фото: Пресслужба студії "Квартал 95"

В "Вечірньому Кварталі" вперше відомі представники шоу-бізнесу публічно "зашкварять" свого колегу Потапа. Продюсеру і артисту доведеться вислухати про себе багато гострих і часом неприємних слів від знайомих і близьких йому людей. Потапом на сцені "Вечірнього Кварталу" активно "пройдуться" Євген Кошовий, Павло Зібров, соліст "Время и Стекло" Позитив і навіть його власний син Андрій Потапенко.

До речі, у цьому ж випуску Потап виконає пісню про коронавірус і разом з групою МOZGI представить свою версію легендарної музичної заставки "Вечірнього Кварталу", а саме композицію "Каждый вечер вечер наступает вдруг ...". Артисти презентували музичний ремейк в своєму фірмовому стилі, як завжди, оригінально і сучасно.

Гурт MOZGI / Фото: Пресслужба студії "Квартал 95"

"Зараз особливий час, коли через музику, гумор, жарти ми можемо бути в єднанні з глядачами. Тому виступали і кайфували, знаючи, що нас побачать і почують мільйони людей", - сказали учасники гурту MOZGI.

Також із зірок в новому випуску виступить народна артистка України Наталя Могилевська, причому на підтанцьовці у неї будуть Юрій Ткач і Євген Кошовий в досить оригінальних вбраннях.

Повʼязані теми:

Наступна публікація